Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Elle de tek tek silebiliyormuşuz hocam hallettim. Yalnız ilk maddede anlatmış olduğunuz ve sol üstte yer alan Uyumluluk kısmını göremedim. Güncel sürüm yüklü olmasına rağmen öyle bir pencere bulunmuyor.
Edit: Bileşenler kısmında sol üstte yer alıyormuş hocam şimdi buldum.

@OgnitorenKs abi katılımsız programların son versiyonu bulamadım. Yardımcı olur musun rica etsem? Chrome, WinRAR, Zoom, Adobe Acrobat, COM Player, VLC bulamadım. Programa parametre nasıl yazacağım bu seferlik göstersen olur mu?

Parametrelere bakıp atmaya çalışacam.

Google Chrome Parametre: /silent /install
Winrar Parametre: /S
Zoom Parametre: /quiet /qn /norestart
VLC Media Player Parametre: /S
Adobe Reader Parametre: /sPB /rs /msi

Bunların hepsini az önce CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp test ettim herhangi bir sıkıntı yok. Bunları NTLite'da sizin için attığım görselde parametre kısmına yazacaksınız.

@OgnitorenKs teşekkür ederim abi Allah razı olsun hakkını helal et benden yana sana çok çok helal olsun teşekkür ederim abi.
Rica ederim. Takıldığınız noktaları sorabilirsiniz. Bu aralar hatasız lite sistem kurmaya çalışıyorum. PC'de hangi dosya nerede inanın onu bile karıştırıyorum. Yoksa ilk sorduğunuzda zaten parametreleri size yazardım. Ayrıca parametrelerle ilgili de boş bir zamanda rehber hazırlamaya çalışacam.

"Uyumluluk" kısmını hala bulamadım. Bulan yardımcı olabilir mi?
Buldum, Bileşenlere tıklayınca ekranın sol üstünde çıkan mavi dosya şeklinde sembol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…