Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

@OgnitorenKs ustam ya bağlama dizinini resim atsan programları C diskine atdım anlayamadım dizinini.
Ustam ya sana vallahi helal olsun teşekkür ederim bizler için uğraştığı için.
Programları ve txt ayrı ayrı nasıl atacağım nereye @OgnitorenKs ustam ya.
Usta ya txt dosyasını nereye yerleştireceğim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    511,7 KB · Görüntüleme: 55
Yukarı da tüm detaylarıyla anlattım. Yarın video atmaya çalışacam.

Video olsa daha iyi anlaşılır ustam
Çabalamanızı takdir ediyorum. Yazdıklarımı daha yavaş ve tane tane okuyun.
1- Yerel Disk C'de Yeni Klasör oluştur. İsmini Programlar yap.
2- Yüklemek istediğin programları, Programlar klasörüne taşı.
3- Buraya attığın programlara shift basılı tutarak sağ tık yap açılan menüden yol olarak kopyala seçeneği seçin.
4- txt dosyasının içine kopyaladığınız yolu yapıştırın " işaretinden sonra boşluk bırakıp /sessiz kurulum parametresini yazın.
5- txt dosyasını farklı kaydet yapın ve uzantsını katilimsiz.cmd yapın.
6- NTlite programını açın "Bağlama dizinini keşfet" tıklayın. Açılan pencereye Programlar klasörünü atın ve açtığınız klasörleri kapatın. Katilimsiz.cmd dosyasını "Kurulum sonrası" kısmına atın. Farklı işlemler gerçekleştirecekseniz onları yapın ve iso olarak kayıt alın.
7- WMware programında sanal işletim sistemi kurup hata olup olmadığını kontrol edin.

@OgnitorenKs ustam günaydın programlar kurmadı bende hep hata verdi formatdan sonra otomatik denedim olmadı video olsa.
Gerçekten kurulmadı ustam katılımsız programlar olmuyor.
Kurulmuyor ustam.
Ustam unutma ama
Ustam hep ben kendim kuruyorum katılımsız propramları kurulmuyor otomatik
@OgnitorenKs ustam videoyu bugün atar mısın acaba.

Ustam çünkü bende katılımsız program kurmadı NTLite ile denedim kurulmadı parametreleri nasıl yazacağız resim atsaydın ustam.
Görsel attım, parametreleri attım ve en önemlisi adım adım anlattım. Mesajları takip edin lütfen. @enginbey8108 şuan katımsız kısmıyla ilgili problemin olduğunu belirtmiştim. Programın güncellenmesini bekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…