Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Ustam ya ben setupcomplete. CMD kısmını anlayamadım NTLite programına nasıl yerleştireceğim resim atsanız.
@OgnitorenKs ustam ya göstersen bu seferlik

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    84,6 KB · Görüntüleme: 57

Bağlama dizinini keşfedin kısmı. Siz bunu Windows dosyası için yapacaksınız.

Eki Görüntüle 891273
"program yolu buraya" /parametre buraya yazılacak
Örnek: "C:\Klasörünüzün adı\program.exe" /parametresini bulup buraya yazın.

Google / Adobe Reader
Diğer tüm programlar google arama moturunda aratıp resmi web sayfalarından indirecekseniz.

6- NTlite programını açın "Bağlama dizinini keşfet" tıklayın. Açılan pencereye Programlar klasörünü atın ve açtığınız klasörleri kapatın. Katilimsiz.cmd dosyasını "Kurulum sonrası" kısmına atın.
Zaten nereye atacağınızı yazmışım. Biraz daha dikkatli okuyun lütfen.

Ustam klasörleri kapatamadım orayı bilmiyorum.
Ustam ya klasör nasıl kapatacağız bir tek orası kaldı.
Bağlama dizinini açtığınızda Windows Gezgini bu alanı kullanmaya başlar. NTLite ile işlemleri tamamladığınızda ilgili klasör penceresi açık kalırsa NTLite hata verecektir. Klasörleri bundan dolayı kapatın dedim.

@OgnitorenKs ustam setupcomplete. CMD eklenmiyor programda NTLite programda her yolu denedim.
Programları nasıl ekliyorsanız cmd komut dosyasını da aynı şekilde atacaksınız. Kendim bizzat denedim. Bir yerde hata yapıyorsunuz muhtemelen. Cmd komut dosyası oluşturmak yerine NTLite beta sürümünü indirip deneyin belki orada kurulum sonrası kısmında problem yoktur.

Video olsa ustam daha iyi anlaşılırdı.
@OgnitorenKs ustam olmuyor Team atsammı acaba gerçekten eklenmiyor.
Betayı da denedim.
Ustam ya
@OgnitorenKs ustam burada mısın gerçekten NTLite programına eklenmiyor setupcomplete. CMD denedim kaç kere.
Beta sürümünü denedim bende problem var ama

Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok, kurulum sonrası manuel kuracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…