Windows 10 ISO düzenleme

Daha fazla  
@OgnitorenKs ustam nasılsın benim anlamadığım konu yardımcı olur musun? Windows 10 içinde yapabilir miyiz okudum anlayamadım ama detaylı bahsetsen.
1.https://www.tnctr.com/topic/764751-oem-klas%C3%B6r%C3%BC-ve-autounattendxml-olu%C5%9Fturma-rehber/
2.https://dellwindowsreinstallationguide.com/the-oem-folder/
Windows 10 içinde yapabilir miyiz rica etsem?
@OgnitorenKs ustam Windows 10 dil paketleri nerede acaba Pro'da bulamadım da.
Ustam detaylı bahsetsen bana nasıl yapıldığını?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dil dosyaları;
Windows 10 dil paketlerini doğrudan indirin

Sistem içinde dil dosyalarına bakmak istiyorsan. System32 içine tr-TR gibi dosyalara bakarsan dil dosyalarını bulabilirsin.

1. link açılmıyor. İkinci linke göz attığımda logo değiştirme ile ilgili bir çalışma yapmak istiyorsunuz. Ben bu konuda çalışma yapmadım. Nasıl yapılır tam olarak bilmiyorum. Farklı çalışmalar yaptığım için şu an bu konuyla ilgili araştırma yapamıyorum.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olacaktır.

@OgnitorenKs istediğim programları da ekleyebilir miyiz rica etsem? WinRAR, Zoom, Adobe PDF, Office 2010 X64, Mozilla.
@OgnitorenKs
Arkadaşlar $oem$ klasör oluşturmayı bilen var mı NTLite olmuyor zaten.
Acil bana lazımdıda içerisine scripts ve program yerleştirecektim.

@OgnitorenKs istediğim programları da ekleyebilir miyiz rica etsem? WinRAR, Zoom, Adobe PDF, Office 2010 X64, Mozilla.
@OgnitorenKs

Kimse yok mu?

Son düzenleme:
@OgnitorenKs

• NTLite ile sistemi entegre et. İmaj dosyalarını çıkardığı klasörü aç ve NTLite kapat.
  • OgnitorenKs.Toolbox indir.
  • OgnitorenKs.toolbox.bat yönetici olarak çalıştır.
  • Sırasıyla 56 > 27 (NTlite ile imaj dosyalarını çıkardığın klasör yolunu buraya yapıştır) > 25 > 53 > 22 > 18 > 26 > 7 > 54 tuşlayın.
  • Office dışında tüm programları imaja entegre edecektir. Adobe Reader yerine alternatif program ekler.
  • NTLite açın monte edilen sistemi açın. Son işlemleri yaptıktan sonra Uygula bölümünden toplayın.

@OgnitorenKs ustam bu konudaki gibi yapmak istiyorum ben
@OgnitorenKs ustam detaylı anlatsan bana.

@OgnitorenKs ustam bu konudaki gibi yapmak istiyorum ben
@OgnitorenKs ustam detaylı anlatsan bana.
Kullanmadığım bir yöntemdir. O konuda yardımcı olamayacağım.

@OgnitorenKs
Ustam o kadar soru sordum sana hiçbir cevabımı vermedin bir program var türkçesi var mı sende.
Programın ismi addon kopierer Türkçe nasıl yapabiliriz ayıp oluyor ama.
Konu ile alakasız soruları cevaplamıyorum. Bir ara %80 oranında Türkçe'ye çevirdim ve paylaştım. İhtiyaç olmadığı için sildim. Yani yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı