Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar Freedos laptop aldım. ISO dosyası indiremiyorum. Mega indirdeki link %60'ta kalıyor, Windows sitesinden bu hatayı alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2017
Arkadaşlar Freedos laptop aldım. ISO dosyası indiremiyorum. Mega indirdeki link %60'ta kalıyor, Windows sitesinden bu hatayı alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Haziran 2017 #2 Anti-Virüs yazılımınızı devre dışı bırakın. Autorun.inf dosyasının USB belleğe kopyalanmasını engellediğinden bu sorun çıkıyor. Ayrıca ekranın fotosunu çekmek yerine Alt + PrintScreen kullanın...
Anti-Virüs yazılımınızı devre dışı bırakın. Autorun.inf dosyasının USB belleğe kopyalanmasını engellediğinden bu sorun çıkıyor. Ayrıca ekranın fotosunu çekmek yerine Alt + PrintScreen kullanın...