Windows 10 ISO katılımsız program nasıl eklenir?

PDF okuyucu mu dediğin program? İlk defa duyuyorum adını.

Kod:
@powershell -NoProfile -ExecutionPolicy Bypass -Command "iex ((new-object net.webclient).DownloadString('https://chocolatey.org/install.ps1'))" && SET PATH=%PATH%;%ALLUSERSPROFILE%\chocolatey\bin

@powershell -NoProfile -ExecutionPolicy Bypass -Command "choco install -y --force --allow-empty-checksums googlechrome winrar zoom vlc adobereader"

Metin belgesi aç bir tane, içine bunu yapıştır, sonu .bat olacak şekilde kaydet. Çalıştırdığın zaman önce Chocolatey'i, ardından da Chrome, WinRAR, Zoom, VLC ve Adobe Acrobat Reader yüklemesi lazım. Windows kurulumu yapar yapmaz çalıştırmakla uğraşma, önce internet bağlaman ve sistem güncellemesi yapman gerekecek zaten. Ayrı bir script olarak çalıştırmak daha mantıklı ve basit.

ISO'ya entegre etmekle uğraşma diyorum işte, kurulum biter bitmez otomatik olarak çalıştırsan bile o yok, bu yok diye bir ton hata verecek script. Stok Windows 10 ISO'sunu yazdır flaş belleğe, ardından .bat dosyasını ana dizine at. Kuruluma bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Fark etmez, istediğin adı verebilirsin.

Otomatik kurmaz, Windows kurulumu tamamlandıktan sonra flaş belleğin içinden script'i bir kez çalıştırman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…