Selam. Windows 10 yüklemek istiyorum zamanında kalkışmıştım yüklemeye ama 1 ay geçmeden Windows patladı. Tamirciye götürmek zorunda kaldım. Önerebileceğiniz temiz Windows 10 ISO dosyası var mı? Bozulmayan yıllarca götüren lisans gibi? USB'siz olsun.
Selam. Windows 10 yüklemek istiyorum zamanında kalkışmıştım yüklemeye ama 1 ay geçmeden Windows patladı. Tamirciye götürmek zorunda kaldım. Önerebileceğiniz temiz Windows 10 ISO dosyası var mı? Bozulmayan yıllarca götüren lisans gibi? USB'siz olsun.
Güncel sürüm Windows 10 21H2 buradan indirebilirsin.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Hocam sorun çıkmaz değil mi? İndireceğim Windows 10 destek bitene kadar kullanabilir miyim? Bir de şu anki kullandığım lisans o ISO'yu indirince lisans oraya yazsam çalışır mı?
evet windows 10 lisans şuanda keyfinderle lisans buldum fotoğrafını çektim ama verdiğiniz konuda çok fazla işlem upgrade falan var direk iso indirip üzerine bassam olmazmı ? bide programlarımı kaydede bilirmiyim yoksa herşeyi siliyormuHayır, sorun çıkmaz. Destek bittikten sonra da Windows 10 kullanabilirsin. Lisans'ı Microsoft hesabına kaydet, öyle yap. OEM lisans ise hiç sıkıntı olmaz ama ne lisansı olduğuna bağlı. Windows 10 lisansı değil mi?
USB yok hocam USB'siz belirtmiştim ben.