Oinsan Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 294 Çözümler 3 30 Eylül 2020 #11 Yanlış anlamışım pardon.
Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 30 Eylül 2020 #12 AJFA dedi: Çünkü o dosya ZIP değil, ISO. ''Windows.iso'' Genişletmek için tıkla... Zip diye gözüküyordu şimdi başlat dedigine göre olmuştur dimi?
AJFA dedi: Çünkü o dosya ZIP değil, ISO. ''Windows.iso'' Genişletmek için tıkla... Zip diye gözüküyordu şimdi başlat dedigine göre olmuştur dimi?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #13 ISO olarak indiyse muhtemelen WinRAR kurarken ISO dosyalarını da program ile açması için işaretlediniz.
ISO olarak indiyse muhtemelen WinRAR kurarken ISO dosyalarını da program ile açması için işaretlediniz.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #14 WinRAR yazılımı açabildiği her uzantıya kendi simgesini ekler. ZIP olarak gözükmüyordu, WinRAR simgesi olarak gözüküyordu.
WinRAR yazılımı açabildiği her uzantıya kendi simgesini ekler. ZIP olarak gözükmüyordu, WinRAR simgesi olarak gözüküyordu.
AminTheBABO Centipat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #15 Bende aynı şeyi yaşadım dediğiniz gibi yaptım ZIP klosöre cıkardım masaüstüne attım ama Rufus gelib seçmek isdediğimde klasörü açıyor ISO olarak görmüyor yanii
Bende aynı şeyi yaşadım dediğiniz gibi yaptım ZIP klosöre cıkardım masaüstüne attım ama Rufus gelib seçmek isdediğimde klasörü açıyor ISO olarak görmüyor yanii