AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.979 Çözümler 81 Yer Başkent 17 Kasım 2019 #1 Selam arkadaşlar, DVD'ye yazmak için ISO indirdim fakat ISO boyutu yüksek olduğu için yazamıyorum. ISO'nun içindeki bazı Windows sürümlerini ISO boyutunu düşürmek için silmek istiyorum, bunun için program veya bir yöntem var mıdır?
Selam arkadaşlar, DVD'ye yazmak için ISO indirdim fakat ISO boyutu yüksek olduğu için yazamıyorum. ISO'nun içindeki bazı Windows sürümlerini ISO boyutunu düşürmek için silmek istiyorum, bunun için program veya bir yöntem var mıdır?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Kasım 2019 #2 USB kullanmak daha mantikli bence. Onun disinda Blu-Ray kullanmak. ISO'nun boyutunu dusurmek isletim sistemi kurulumunda sorun cikartabilir.
USB kullanmak daha mantikli bence. Onun disinda Blu-Ray kullanmak. ISO'nun boyutunu dusurmek isletim sistemi kurulumunda sorun cikartabilir.