Merhaba flash belleğime Windows 10 ISO indireceğim ama böyle bir aşamayla karşılaştım sorum şu ben Windows 10 Home veya Windows 10 Pro olarak seçemedim 1. görseldeki gibi seçmem gerekti.
İkinci sorum da şu bana bir zaman dilimi verdi ben o zaman diliminde indirip hemen flash belleğe atmam mı gerekiyor? Yardımcı olur musunuz cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Cevabınız için çok teşekkür ederim kurulum aşamasında Home veya Pro olarak seçerim değil mi? Bir de ben bilgisayardan girdim indiremedim telefondan indirip flash belleğe atsam bir sıkıntı olmaz değil mi?
Teşekkür ederim son bir sorum olacak zaman verdi bana bu zaman içinde hemen flash belleğe kurum format mı atmam gerekiyor yoksa formatı 1 ay sonra atabilir miyim bilgisayara?
@Yener K. Kusura bakmayın bir soru aklıma takıldı ben yeni laptop alacağım Online dersler ve ofis programları ve YouTube kullanacağım Home mi yoksa Pro mu indireyim hangisi performansı iyi veya ne gibi fark bulunuyor .
Hangi Windows 10 sürümünü satın alacağınıza tam olarak karar verin. Microsoft'un kapsamlı kontrol listesiyle Windows 10 Home ve Pro'yu karşılaştırın ve seçiminizden emin olun!
Hangi Windows 10 sürümünü satın alacağınıza tam olarak karar verin. Microsoft'un kapsamlı kontrol listesiyle Windows 10 Home ve Pro'yu karşılaştırın ve seçiminizden emin olun!