A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 18 Şubat 2021 #11 Haksimm dedi: Ben indirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Neden resmi sitesinden indirmiyorsunuz? Sorunlarla karşılaşmamanız sistemin tehlikede olmadığı anlamına gelmiyor.
Haksimm dedi: Ben indirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Neden resmi sitesinden indirmiyorsunuz? Sorunlarla karşılaşmamanız sistemin tehlikede olmadığı anlamına gelmiyor.
Haksimm Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #12 Şimdi Ascendency dedi: Neden resmi sitesinden indirmiyorsunuz? Sorunlarla karşılaşmamanız sistemin tehlikede olmadığı anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi demek istediğini anladım bende resmi sitesinden indirdim. Ben başka bir şey anladım.
Şimdi Ascendency dedi: Neden resmi sitesinden indirmiyorsunuz? Sorunlarla karşılaşmamanız sistemin tehlikede olmadığı anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi demek istediğini anladım bende resmi sitesinden indirdim. Ben başka bir şey anladım.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #13 Ben sistemi yeni topladım, biraz fazla masraf oldu. Kurarken 30 gün deneme süresi vb. bir şey var mı? İdarelik ücretsiz kullanabileceğim.
Ben sistemi yeni topladım, biraz fazla masraf oldu. Kurarken 30 gün deneme süresi vb. bir şey var mı? İdarelik ücretsiz kullanabileceğim.
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #14 Cemtastan23 dedi: Ben sistemi yeni topladım, biraz fazla masraf oldu. Kurarken 30 gün deneme süresi vb. bir şey var mı? İdarelik ücretsiz kullanabileceğim. Genişletmek için tıkla... Windows, kısa bir süreliğine deneme amaçlı kullanıma izin veriyordu sanırım.
Cemtastan23 dedi: Ben sistemi yeni topladım, biraz fazla masraf oldu. Kurarken 30 gün deneme süresi vb. bir şey var mı? İdarelik ücretsiz kullanabileceğim. Genişletmek için tıkla... Windows, kısa bir süreliğine deneme amaçlı kullanıma izin veriyordu sanırım.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #15 Ram_kafasi dedi: Windows, kısa bir süreliğine deneme amaçlı kullanıma izin veriyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Kurarken yapabilirim değil mi?
Ram_kafasi dedi: Windows, kısa bir süreliğine deneme amaçlı kullanıma izin veriyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Kurarken yapabilirim değil mi?
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #16 Ram_kafasi dedi: Windows, kısa bir süreliğine deneme amaçlı kullanıma izin veriyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Süresiz izin veriyor diye biliyorum. 1 ay sonunda ekranın sağ altında Windows lisansını satın alın yazısı çıkıyor.(1 ay sonunda lisans alınmaz ise bazı işlemleri kısıtlıyor windows.)
Ram_kafasi dedi: Windows, kısa bir süreliğine deneme amaçlı kullanıma izin veriyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Süresiz izin veriyor diye biliyorum. 1 ay sonunda ekranın sağ altında Windows lisansını satın alın yazısı çıkıyor.(1 ay sonunda lisans alınmaz ise bazı işlemleri kısıtlıyor windows.)
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #17 Cemtastan23 dedi: Kurarken yapabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10'u kurarken ürün anahtarı kısımında satın almadan devam et benzeri bir seçenek çıkıyordu sanırım.
Cemtastan23 dedi: Kurarken yapabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10'u kurarken ürün anahtarı kısımında satın almadan devam et benzeri bir seçenek çıkıyordu sanırım.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #18 Abi yapma dedi: Süresiz izin veriyor diye biliyorum. 1 ay sonunda ekranın sağ altında Windows lisansını satın alın yazısı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yani istediğim zaman ücret vererek yükseltebilirim ve bu süre zarfında bilgisayarı kullanabilirim değil mi?
Abi yapma dedi: Süresiz izin veriyor diye biliyorum. 1 ay sonunda ekranın sağ altında Windows lisansını satın alın yazısı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yani istediğim zaman ücret vererek yükseltebilirim ve bu süre zarfında bilgisayarı kullanabilirim değil mi?
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #19 Cemtastan23 dedi: Yani istediğim zaman ücret vererek yükseltebilirim ve bu süre zarfında bilgisayarı kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu istediğiniz işlemi yapabilirsiniz kısaca.
Cemtastan23 dedi: Yani istediğim zaman ücret vererek yükseltebilirim ve bu süre zarfında bilgisayarı kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu istediğiniz işlemi yapabilirsiniz kısaca.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #20 Cemtastan23 dedi: Yani istediğim zaman ücret vererek yükseltebilirim ve bu süre zarfında bilgisayarı kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama bazı özellikler kısıtlanmış oluyor.
Cemtastan23 dedi: Yani istediğim zaman ücret vererek yükseltebilirim ve bu süre zarfında bilgisayarı kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama bazı özellikler kısıtlanmış oluyor.