lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 26 Ekim 2020 #1 Merhabalar, Windows 10 güncelleme kısmında isteğe bağlı güncelleştirmeler bölümü var. Buraya tıkladığımda karşıma güncellemeler çıkıyor bunları yapmalı mıyım? Dosya Ekleri ıstek.png 12,9 KB · Görüntüleme: 727
Merhabalar, Windows 10 güncelleme kısmında isteğe bağlı güncelleştirmeler bölümü var. Buraya tıkladığımda karşıma güncellemeler çıkıyor bunları yapmalı mıyım?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.588 Makaleler 13 Çözümler 19 26 Ekim 2020 #2 Belirli bir sorununuz varsa, bu güncelleştirmeleri yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 26 Ekim 2020 #3 Salih METİN dedi: Belirli bir sorununuz varsa, bu güncelleştirmeleri yükleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an işlemci fan bağlantısı çalışıyor ama anakart işlemci sıcaklığını falan göstermiyor tek sorunum bu. Artı 0 Eksi
Salih METİN dedi: Belirli bir sorununuz varsa, bu güncelleştirmeleri yükleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an işlemci fan bağlantısı çalışıyor ama anakart işlemci sıcaklığını falan göstermiyor tek sorunum bu.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 26 Ekim 2020 #4 Ben hiç güncelleme taraftarı değilim hep güncellemeler yüzünden başıma gelmedik kalmadı ben olsam update i bile durdururdum Artı 0 Eksi
Ben hiç güncelleme taraftarı değilim hep güncellemeler yüzünden başıma gelmedik kalmadı ben olsam update i bile durdururdum
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 26 Ekim 2020 #5 Yükleyebilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 26 Ekim 2020 #6 TeknoHe dedi: Ben hiç güncelleme taraftarı değilim hep güncellemeler yüzünden başıma gelmedik kalmadı ben olsam update i bile durdururdum Genişletmek için tıkla... Intel güncellemelerinin aşırı sorun yaratacağını sanmıyorum. specigs dedi: Yükleyebilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttiğim probleme çözüm olur mu? Artı 0 Eksi
TeknoHe dedi: Ben hiç güncelleme taraftarı değilim hep güncellemeler yüzünden başıma gelmedik kalmadı ben olsam update i bile durdururdum Genişletmek için tıkla... Intel güncellemelerinin aşırı sorun yaratacağını sanmıyorum. specigs dedi: Yükleyebilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttiğim probleme çözüm olur mu?
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.380 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #7 Ben buradan monitör sürücüsünü yüklemiştim. Sizinle aynı marka monitörü kullanıyoruz, onu yükleyebilirsiniz güvenli. Artı 0 Eksi
Ben buradan monitör sürücüsünü yüklemiştim. Sizinle aynı marka monitörü kullanıyoruz, onu yükleyebilirsiniz güvenli.
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 26 Ekim 2020 #8 GodMode dedi: Ben buradan monitör sürücüsünü yüklemiştim. Sizinle aynı marka monitörü kullanıyoruz, onu yükleyebilirsiniz güvenli. Genişletmek için tıkla... Hepsini yüklemeyi düşünüyorum şu an. Karar vermedim ama. Düzenleme: Yükledim bir değişiklik olmadı. Artı 0 Eksi
GodMode dedi: Ben buradan monitör sürücüsünü yüklemiştim. Sizinle aynı marka monitörü kullanıyoruz, onu yükleyebilirsiniz güvenli. Genişletmek için tıkla... Hepsini yüklemeyi düşünüyorum şu an. Karar vermedim ama. Düzenleme: Yükledim bir değişiklik olmadı.