Windows 10 izinsiz update yapma sorunu

PaXe

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 izinsiz update. Lütfen yardımcı olun. Oyun oynarken Windows hizmet ayarları benden izinsiz update yapıyor ya da her neyse. Cs Go oynuyorum ve update yapdığı için ping uçuyor. W10 updatelerini nasıl kontrol edebilirim? İzinsiz updateler başıma bela oldu.

Aynı sorunla çok karşılaştığımdan dolayı oyun sırasında gerekli olmayan arka plan servislerini kontrol etmek için "Windows Toplu İş Dosyası" oluşturdum. Yeni metin belgesi oluşturup tablo içindeki kodları aynen kopyalayıp yapıştırın. Dosyayı "stopupdate.bat" tarzında anlayacağınız bir isimde C:\bat klasörüne kaydedebilirsiniz.

echo off
@cls
@TIMEOUT 10 /NOBREAK
:main
echo.
echo Windows Update durdurma deneniyor...
@NET STOP WUAUSERV
@TIMEOUT 3 /NOBREAK
echo.
echo BITS servisi durdurma deneniyor...
@NET STOP BITS
@TIMEOUT 30 /NOBREAK
@goto :main
[TBODY] [/TBODY]
Yönetici olarak komut istemcisi açarak bu dosyayı çalıştırın. Arka planda 30 saniyede bir çalışarak servisleri durdurur. Komut penceresini kapatmadığınız sürece servisler çalışamaz.

Teşekkürler ama bir sorun oluşuyor. Bat çalışdırdıkdan sonra çıkış yapsam bile Start çalışmıyor ve restart veriyorum her defa. Neden arka plan durduğu için Start (windows tuşu) çalışmıyor?

Teşekkürler ama bir sorun oluşuyor. Bat çalışdırdıkdan sonra çıkış yapsam bile Start çalışmıyor ve restart veriyorum her defa. Neden arka plan durduğu için Start (windows tuşu) çalışmıyor?

Bu komutlar "Windows Update" ve "Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti" servislerini durdurur. Bahsettiğin sorunla ben karşılaşmadım. Komutları aynen kopyalayıp yapıştırdıysan sorun komutlarla alakalı olmamalı. Özellikle sistem işleyişini bozmamak için sadece servisleri durduran komutlar yazdım. Bu komut dosyasını güncelleme erteleyici olarak düşün, sadece oyun oynadığın zaman çalıştır. Her zaman çalıştırmak "bug" denilen bilinmeyen hatalara sebep olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı