Windows 10 jusched.exe virüs mü?

Virüsler kolay saklanır yani sen fark etmesen bile çalışır bilgisayarına zarar verir tavsiyem temizinden format atmaktır. Yabancı kaynaklı güvenilmeyen bir siteden indirme yaptıysan olabilir.
Hocam ciddi misiniz? Bezos bile buna güldü.

Hocam diğer arkadaşlar mesaj kasmaya çalışıyor galiba. Jusched.exe Java Update için kullanılır yani Java güncellemelerini kontrol eder.(default period 1 aydır)

Hocam bana da olmuştu virüs diye düşünüp format atmıştım çünkü kasma donma gibi sıkıntılar yaşadım.

hocam dosya konumunu aç tuşu çalışmıyor

Hocam bana da olmuştu virüs diye düşünüp format atmıştım çünkü kasma donma gibi sıkıntılar yaşadım.
Hocam görev yöneticisinde sağ tık yapıp dosya konumunu inceleyince virüs olmadığını anlayabilirsiniz.
hocam dosya konumunu aç tuşu çalışmıyor
"C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update" şuraya göz atar mısınız?

Hocam diğer arkadaşlar mesaj kasmaya çalışıyor galiba. Jusched.exe Java Update için kullanılır yani Java güncellemelerini kontrol eder.(default period 1 aydır)
hocam son bir sorum var attığım ss de göründüğü gibi virüs olarak tanımlanmış bu nedendir

hocam son bir sorum var attığım ss de göründüğü gibi virüs olarak tanımlanmış bu nedendir
Attığınız ss içerisinde şu var. Coinminer adlı bir programın dosyasının adı o. Mining işlemini o şekilde gizlemeye çalışmış.(programın yapımcısı)

İfadeler: mdy
Hocam görev yöneticisinde sağ tık yapıp dosya konumunu inceleyince virüs olmadığını anlayabilirsiniz.

"C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update" şuraya göz atar mısınız?
hocam bende java gözükmüyor büyük ihtimalle silinmiş ne dediğiniz yerde nede arka planda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…