M mdy Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #21 DikizAynasi dedi: Görev yöneticisinden bir ss atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... başlangıç kısmından mı hocam
DikizAynasi dedi: Görev yöneticisinden bir ss atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... başlangıç kısmından mı hocam
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 4 Kasım 2021 #22 mdy dedi: başlangıç kısmından mı hocam Genişletmek için tıkla... 1 adet başlangıç 1 adette jusched.exe sağ tıklanmış atar mısınız?(açıklaması çıksın)
mdy dedi: başlangıç kısmından mı hocam Genişletmek için tıkla... 1 adet başlangıç 1 adette jusched.exe sağ tıklanmış atar mısınız?(açıklaması çıksın)
M mdy Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #23 açıklamasını alamadım hocam
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 4 Kasım 2021 #24 mdy dedi: Eki Görüntüle 1206367 açıklamasını alamadım hocam Genişletmek için tıkla... Jusched.exe şuan aktif olarak gözüküyor mu? jucheck.exe aktif mi hocam?(görev yöneticisinde jucheck32.exe/jucheck64.exe şeklinde olabilir)
mdy dedi: Eki Görüntüle 1206367 açıklamasını alamadım hocam Genişletmek için tıkla... Jusched.exe şuan aktif olarak gözüküyor mu? jucheck.exe aktif mi hocam?(görev yöneticisinde jucheck32.exe/jucheck64.exe şeklinde olabilir)
M mdy Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #25 DikizAynasi dedi: Jusched.exe şuan aktif olarak gözüküyor mu? jucheck.exe aktif mi hocam?(görev yöneticisinde jucheck32.exe/jucheck64.exe şeklinde olabilir) Genişletmek için tıkla... aktif olarak derken hocam gizli simgeler kısmından bahsettiysen gözükmüyor
DikizAynasi dedi: Jusched.exe şuan aktif olarak gözüküyor mu? jucheck.exe aktif mi hocam?(görev yöneticisinde jucheck32.exe/jucheck64.exe şeklinde olabilir) Genişletmek için tıkla... aktif olarak derken hocam gizli simgeler kısmından bahsettiysen gözükmüyor
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #26 Hocam kasmayın boşunada uğraşmayın Kaspersky ile tarayın bir sonuç çıkmazsa rahatlayın baktınız rahatlayamıyorsunuz temiz kurulum yapın 5dakikalık iş.
Hocam kasmayın boşunada uğraşmayın Kaspersky ile tarayın bir sonuç çıkmazsa rahatlayın baktınız rahatlayamıyorsunuz temiz kurulum yapın 5dakikalık iş.
M mdy Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #27 DikizAynasi dedi: Jusched.exe şuan aktif olarak gözüküyor mu? jucheck.exe aktif mi hocam?(görev yöneticisinde jucheck32.exe/jucheck64.exe şeklinde olabilir) Genişletmek için tıkla... işlemler bölmesinde yok hocam
DikizAynasi dedi: Jusched.exe şuan aktif olarak gözüküyor mu? jucheck.exe aktif mi hocam?(görev yöneticisinde jucheck32.exe/jucheck64.exe şeklinde olabilir) Genişletmek için tıkla... işlemler bölmesinde yok hocam
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 4 Kasım 2021 #28 Mert Atakann dedi: Hocam kasmayın boşunada uğraşmayın Kaspersky ile tarayın bir sonuç çıkmazsa rahatlayın baktınız rahatlayamıyorsunuz temiz kurulum yapın 5dakikalık iş. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs olmadığını biliyoruz ama hocam biraz kasmış gibi içini rahatlatmaya çalışıyorum.
Mert Atakann dedi: Hocam kasmayın boşunada uğraşmayın Kaspersky ile tarayın bir sonuç çıkmazsa rahatlayın baktınız rahatlayamıyorsunuz temiz kurulum yapın 5dakikalık iş. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs olmadığını biliyoruz ama hocam biraz kasmış gibi içini rahatlatmaya çalışıyorum.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #29 DikizAynasi dedi: Hocam virüs olmadığını biliyoruz ama hocam biraz kasmış gibi içini rahatlatmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... O yüzden direkt temiz kurulumu çaksın.
DikizAynasi dedi: Hocam virüs olmadığını biliyoruz ama hocam biraz kasmış gibi içini rahatlatmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... O yüzden direkt temiz kurulumu çaksın.
M mdy Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #30 DikizAynasi dedi: Hocam virüs olmadığını biliyoruz ama hocam biraz kasmış gibi içini rahatlatmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... ben o zaman bi kaspersky ı indirip tarama atıyım Mert Atakann dedi: Hocam kasmayın boşunada uğraşmayın Kaspersky ile tarayın bir sonuç çıkmazsa rahatlayın baktınız rahatlayamıyorsunuz temiz kurulum yapın 5dakikalık iş. Genişletmek için tıkla... hocam ben arattığımda bi virüs olarak gözükmüştü o yüzden şüphelendim
DikizAynasi dedi: Hocam virüs olmadığını biliyoruz ama hocam biraz kasmış gibi içini rahatlatmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... ben o zaman bi kaspersky ı indirip tarama atıyım Mert Atakann dedi: Hocam kasmayın boşunada uğraşmayın Kaspersky ile tarayın bir sonuç çıkmazsa rahatlayın baktınız rahatlayamıyorsunuz temiz kurulum yapın 5dakikalık iş. Genişletmek için tıkla... hocam ben arattığımda bi virüs olarak gözükmüştü o yüzden şüphelendim