Windows 10 kaç GB yer kaplar?

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
RAM
4 gb 1333 mhz 9 cl
SSD veya HDD modeli
Hİ LEVEL 120 GBB SSD
Ekran kartı
intel hd graphcis p3000
Anakart
samsung np300e5a
Arkadaşlar elimde 120 GB SSD'li bir PC var. Aklımda kurduğum şey şu;

• Wireless kartı çıkartıp mSATA SSD takacağım.
  • Ve SSD'yi 32 GB alacağım.
  • mSATA'ya sistemi kuracağım.
  • Elimdeki 120 GB SSD'ye uygulama kuracağım.

32 GB yeterli olur mu sadece Windows çalıştırması için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır yeterli olmaz Update'ler ile zaten 40-50GB

Windows, ortalama 20-22 GB yer kaplıyordu. Driverlarla birlikte biz taş çatlasın 25-26GB diyelim.

Bu 50GB yazanlar, söylediklerinin kaynağını gönderebilir mi? Zira bana "kaynak göster" dediğiniz gibi sanal makineye kurup ekran görüntüsü ileteceğim. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

Arkadaşlar anlış anladınız ben MSATA'ya sistem kuracağım 32 GB yeterli olur mu dedim updader ne alaka bende zaten en son sürüm forman flashı var Update yerine format daha mantıklı kaç GB yer kaplar diyorum

Windows, ortalama 20-22 GB yer kaplıyordu. Driverlarla birlikte biz taş çatlasın 25-26GB diyelim.

Bu 50GB yazanlar, söylediklerinin kaynağını gönderebilir mi? Zira bana "kaynak göster" dediğiniz gibi sanal makineye kurup ekran görüntüsü ileteceğim. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.
Birkaç kişi beğenmedim göndermiş, tamamdır o zaman. Siz kanıtlarınızı hazırlayın, ben VMWare'e kurmaya başladım bile :D

@OnurOfc daha önce de karşılaşmıştım seninle, yine 60GB olduğunu savunmuştun sanal makineden görüntü gönderdim.. fikrinin değişmeme nedenini öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar anlış anladınız ben MSATA'ya sistem kuracağım 32 GB yeterli olur mu dedim updader ne alaka bende zaten en son sürüm forman flashı var Update yerine format daha mantıklı kaç GB yer kaplar diyorum
Hocam kurduğunuz gibi 30-40 GB Kaplar güncellemeleri ve driverlar ile sığması imkansız neden SSD'ye kurmuyorsunuz?

Birkaç kişi beğenmedim göndermiş, tamamdır o zaman. Siz kanıtlarınızı hazırlayın, ben VMware'e kurmaya başladım bile :D

@OnurOfc daha önce de karşılaşmıştım seninle, yine 60GB olduğunu savunmuştun sanal makineden görüntü gönderdim. Fikrinin değişmeme nedenini öğrenebilir miyim?

Hesaplaması bitsin atacağım bekle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı