Windows 10 kamera açılmıyor

xnerT

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 kameram açılmıyor. Hata kodunu paylaştım. Bir fikri olan var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-23_103323.png
    resim_2021-02-23_103323.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat > ayarlar > gizlilik > kamera > uygulamaların kameramı kullanmasına izin ver seçeneğini kapatıp deneyin.
Olmadıysa aygıt yöneticisinden görüntüleme aygıtları > kameranız ve ardından genel sekmesinde bu aygıt düzgün çalışıyor yazısı var mı ona bakın.
Yine olmazsa sürücü sekmesine gelip sürücüyü güncelleştirmeyi deneyin. Hala durum aynı ise buraya bakabilirsiniz:

Hocam ayarlardan kameranız kapalı olabilir, kullandığınız uygulamanın kamera erişimi olmayabilir ya da kullandığınız anti-virüs programının uygulamaya engeli olabilir ya da başka bir program kameranızı kullanıyor olabilir şunu deneyin Ayarlar>Gizlilik>Uygulama izinleri menüsünden kamera ya gelin ve ayarları değiştirmeyi deneyin, sonucu yazarsanız yardımcı olurum

Dosya Ekleri

• kamera.PNG
    kamera.PNG
    95,9 KB · Görüntüleme: 120
hocam dediklerinizi uyguladım ve şuan kamera açılıyor donuyor kapanıyor böyle devam ediyor nasıl çözeceğim

Hocam kamera yazılımına bir güncelleme gelmiş olabilir bunun için ayarlar>güncelleme ve güvenliği seçin ve tüm güncellemeleri yapın (denetleyin) güncelleme varsa yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın
güncelleme.PNG

ya da bilgisayarınızdan arama bölümüne aygıt yöneticisi yazın ve oradan görüntüleme aygıtları menüsünü seçin ve kameranıza sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştire basın ve sürücüleri otomatik yükleye basın yükleyince kapatın
Aygıt Yöneticisi 23.02.2021 13_43_19.png
Sürücüleri Güncelleştir - EasyCamera 23.02.2021 13_43_08.png

Son düzenleme:
Hocam kamera yazılımına bir güncelleme gelmiş olabilir bunun için ayarlar>güncelleme ve güvenliği seçin ve tüm güncellemeleri yapın (denetleyin) güncelleme varsa yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın
Eki Görüntüle 892306

ya da bilgisayarınızdan arama bölümüne aygıt yöneticisi yazın ve oradan görüntüleme aygıtları menüsünü seçin ve kameranıza sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştire basın ve sürücüleri otomatik yükleye basın yükleyince kapatınEki Görüntüle 892327Eki Görüntüle 892329
Hocam direk bilgisayarın güncellemeleri tam kamera içinde arattım ama durum aynı şekilde bu cihaz güncel diyor çözemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı