K Kuzeygul Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Gençler iyi akşamlar. Karantinaya düşen dosyalar bakacakken karantina kısmının olmadığını fark ettim. Karantina kısmı falan mı kaldırıldı? Bilgili birisi varsa yazabilir mi?
Gençler iyi akşamlar. Karantinaya düşen dosyalar bakacakken karantina kısmının olmadığını fark ettim. Karantina kısmı falan mı kaldırıldı? Bilgili birisi varsa yazabilir mi?
Çözüm YigiTZ0 19 Haziran 2025 Tarama geçmişine bakınız. Orda yazması lazım. Filtrelere tıklayıp karantinada olanları göster diyeceksiniz.
Tarama geçmişine bakınız. Orda yazması lazım. Filtrelere tıklayıp karantinada olanları göster diyeceksiniz.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 19 Haziran 2025 #2 Tarama geçmişine bakınız. Orda yazması lazım. Filtrelere tıklayıp karantinada olanları göster diyeceksiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Tarama geçmişine bakınız. Orda yazması lazım. Filtrelere tıklayıp karantinada olanları göster diyeceksiniz.
Muhammed Rasit Cakir Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 243 Çözümler 2 19 Haziran 2025 #3 Koruma geçmişi sekmesinde olması gerekiyor ancak bazen defenderin kafasına göre riskli dosyaları sildiğine şahit oluyorum. Artı 0 Eksi
Koruma geçmişi sekmesinde olması gerekiyor ancak bazen defenderin kafasına göre riskli dosyaları sildiğine şahit oluyorum.
KS KS K Kuzeygul Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #4 YigiTZ0 dedi: Tarama geçmişine bakınız. Orada yazması lazım. Filtrelere tıklayıp karantinada olanları göster diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Buldum sağ olun Artı 0 Eksi
YigiTZ0 dedi: Tarama geçmişine bakınız. Orada yazması lazım. Filtrelere tıklayıp karantinada olanları göster diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Buldum sağ olun