Windows 10 kasma problemi

attıgım linkteki gibi aynı kurulumu yaptım. evet bir flash bellege ihtiyacın var. flash a iso dosyasını atıyorsun sonra rufus programıyla kurulum için işliyorsun ve bios tan boot ediyorsun. videoda anlatılanın aynısını yapıyorsun yani ekstra bir şey yok.

problem çözüldü mü hocam ben de oyun alt tarafta açık ve arkadan twitch yayını izliyorum 30 - 45 dk içinde tekrar başlıyor sen de öyle bi dene istersen.

Sıfır kurulum yapmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuanda uefi kurulumu yaptım bakacağım sorun çözülecek mi ve diskleri silmeden önce oem diye bişey vardı sildikten sonra msr oldu msr hiç yoktu sanırım büyük ihtimalle çözüldü gibime geliyor ama bakacağız.
Kanka nasıl sorun var mı Evet arkadaşlar sorun çözülmüştür,

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Çözüm;
Bu linkteki dosyaları indirip flash belleğe Rufus ile ISO'yu yazdırın. Sonrasında komple 0'dan format atın disklerin tümünü silip Win10 Home kurun ben Home kullandım 5-6 saatir kullanıyorum herhangi bir problem yok kesinlikle donanımsal değil yazılımsal arkadaşlara herkese teşekkür ederim konu kapatılabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…