Windows 10 Kasma videolarda ses kasması

malikcanbalaban

Centipat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
2
İyi günler, 3 yıldır sorunsuz laptopumda aniden oluşan kasma meydana geldi. Tüm gereksiz programları kaldırdım, gereksiz hizmetleri sonlandırdım, sadece Windows Defender'i tam olarak kapatamıyorum. "Antimalware service executable" ve "hizmet ana bilgisayarı sysmain" çalışıyor. Her şeyi yaptım SPC scannow sistem geri yükleme vb Microsoft'ta konu açtım cevap verildi yine olmadı.

İlgili konu: Windows 10 aniden oluşan kasma ve videolarda ses kasması

Sanırım son güncellemelerden sonra birçok kullanıcıda meydana gelmiş bu sorun. Çözümü bilen bulan var mı cidden derslerden soğudum projelerim var hepsi yarıda kaldı YouTube'da 15 sekmede kasmayan bilgisayar tek videou açarken kasar hale geldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı