Windows 10 kaybolan key nasıl bulunur?

rukA

Megapat
Daha fazla  
Elimde Lenovo z510 laptop mevcut. Zamanında alındığında işletim sistemi Win8'di. Windows 10 orijinal windows'lara yükseltme sağladığından beri windows 10 kullanıyorum.

Bugün elimdeki format cd'siyle format attım ve Windows 10 Home single language yükledim.

1) Ürün kimliği bilgisayarımın içine mi gömülü ? (OEM lisans mı?)
2)Şu an bilgisayarda kayıtlı olan Windows 10 ürün anahtarımın orijinal olduğunu nasıl anlarım? (Formattan sonra ürün anahtarı etkinleştirmedim fakat bilgisayar>özelliklerde ürün anahtarı mevcut.

Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Hayırlı Ramazanlar.

powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
Bu komutu Komut İstemine yaz. Eğer varsa biraz bekle alt satırda belirecektir.

powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
Bu komutu Komut İstemine yaz. Eğer varsa biraz bekle alt satırda belirecektir.

Dediğiniz komutu önceden internetten araştırıp denemiştim. Ürün anahtarımı o şekilde buldum fakat bilgisayar>özellikler uzantısında farklı bir ürün anahtarı gözüküyor.

Ürün anahtarını cmd' deki ürün anahtarıyla değiştirmeye çalışırken de "Ürün anahtarı değişimi başarısız" gibi bir hata veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…