Windows 10 KB3176936 Güncelleme Sonrası Yavaşlık

Valknut

Hectopat
Daha fazla  
23 Ağustosta çıkan Win10 güncellemesi (kodu KB3176936) bilgisayarı kapatırken otomatik güncelledi. 26 ağustos gecesi oluyor bu. 3 gün önce bilgisayarımı açtım ve sinirden çıldırdım. Oyunlar açılıştan itibaren kasıyor veya yanıt vermiyor, firefox kasıyor CPU'nun çoğunu yiyor, arkada svchost.exe bellek tüketiyor, bilgisayar arada donuyor kendine geliyor ve arada bir arkada saliselik cmd.exe (cmd olduğunu tahmin ediyorum) açılıp kapanıyor. Hem windows defenderle hem de ESET ile virüs taraması yaptım hiçbir şey çıkmadı, registry tamir programlarını kullandım sonuç alamadım, hizmetlerle uğraştım falan bir türlü düzeltemedim üç gündür hep aynı sorunları yaşıyorum. Driverlerin hepsi güncel gözüküyor. Bilen birileri varsa lütfen bir fikir versin deliriyorum artık.

Edit: Arkada açılıp kapanan şey cmd değil, svchost.exe imiş, bunu da demin açılıp birkaç saniye yanıt vermiyor demesi sayesinde öğrenebildim, sonra tekrar kapandı.

Edit2: Arkada açılan svchost.exe backdoor.bot diye bir virüsmüş, ESET bulamadım malwarebyte ile buldum ve tarama hala devam ediyor. Bakalım o virüsler temizlenince bilgisayar kendine gelecek mi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı