Windows 10 KB3201845 güncelleme sorunu

genqearx

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bugun aldığım windows 10 güncellemesini yükleme sorunu yaşıyorum. 3 4 kez denedim ancak yükleyemedim. Aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 173
Ara kısmına "update" yazın. "Windows Update ile ilgili sorunları bulun ve düzeltin" seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede "Gelişmiş'e" tıklayın. Yönetici olarak çalıştır'a basın. İleri deyin. Sorununuzu çözmesse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırasıyla çalıştırın.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Arkadaşlar dediklerinizi yaptim ancak sorunum çözülmedi. Güncellemeleri kapattım , sürekli kendi kendine yükleyip hata vermesinden bıktığım için.

Bilgisayarda boot restore yapan programlar varsa durdur öyle kur olmadı yönetici modunda bilgisayarı açıp öyle kur.
Bu güncelleme sizde yüklü mü ? merak ettim. Sadece benim sistemimden kaynaklanan bir sorun mu ?

Bu güncelleme sizde yüklü mü ? merak ettim. Sadece benim sistemimden kaynaklanan bir sorun mu ?

Ya takıntı haline getirmeni gerektirecek bir durum yok ortada bu güncelleme olmasada olur. Bende yüklü fakat öncekinden hiçbir farkını anlamadım.

Ya takıntı haline getirmeni gerektirecek bir durum yok ortada bu güncelleme olmasada olur. Bende yüklü fakat öncekinden hiçbir farkını anlamadım.
Peki o zaman. Yardımların için çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…