sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 3 Kasım 2019 #1 Windows 10 1903 KB4515384 güncellemesini yaptım ve anlamadığım bir şekilde bilgisayar çok yavaşladı. Nasıl eski sürüme dönebilirim?
Windows 10 1903 KB4515384 güncellemesini yaptım ve anlamadığım bir şekilde bilgisayar çok yavaşladı. Nasıl eski sürüme dönebilirim?
OTP Zed player Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #2 Program ekle kaldır -> Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle bölümünden bahsettiğiniz güncellemeyi bulup kaldırabilirsiniz.
Program ekle kaldır -> Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle bölümünden bahsettiğiniz güncellemeyi bulup kaldırabilirsiniz.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 3 Kasım 2019 #3 OTP Zed player dedi: Program ekle kaldır -> Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle bölümünden bahsettiğiniz güncellemeyi bulup kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle denedim. Sağ tıkladığımda kaldır falan çıkmıyor.
OTP Zed player dedi: Program ekle kaldır -> Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle bölümünden bahsettiğiniz güncellemeyi bulup kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle denedim. Sağ tıkladığımda kaldır falan çıkmıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.277 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #4 Genel bir sorun yok. Ne gibi bir yavaşlama söz konusu?
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 3 Kasım 2019 #5 claus dedi: Genel bir sorun yok. Ne gibi bir yavaşlama söz konusu? Genişletmek için tıkla... Çok ağır çalışıyor, ayrıca ara ksımına yazı yazılmıyor.
claus dedi: Genel bir sorun yok. Ne gibi bir yavaşlama söz konusu? Genişletmek için tıkla... Çok ağır çalışıyor, ayrıca ara ksımına yazı yazılmıyor.
famous Hectopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 3 Kasım 2019 #6 Arama uygulamasının hatası cpu dan yiyor bir sonraki güncellemede düzeliyor tekrar güncelleyin.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 3 Kasım 2019 #7 famous dedi: Arama uygulamasının hatası cpu dan yiyor bir sonraki güncellemede düzeliyor tekrar güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Diğer güncellemeyi indiriyorum. İnşallah düzelecek.
famous dedi: Arama uygulamasının hatası cpu dan yiyor bir sonraki güncellemede düzeliyor tekrar güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Diğer güncellemeyi indiriyorum. İnşallah düzelecek.