Windows 10 KB5001649 Güncellemesi Nasıldır?

Nesquik

Hectopat
Arkadaşlar selam, bildiğiniz üzere Windows'un son yaptırdığı güncellemeler vasat mavi ekran hataları ile doluydu. Windows'un son isteğe bağlı Windows KB5001649 güncellemesi sunmu. Ş sizce indirilmeli mi? İndirdikten sonra gözlemleriniz nedir? İşlem hızı, rutin gündelik iş hızı, oyun performansı görüşlerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bildiğiniz üzere Windows'un son yaptırdığı güncellemeler vasat mavi ekran hataları ile doluydu. Windows'un son isteğe bağlı Windows KB5001649 güncellemesi sunmu. Ş sizce indirilmeli mi? İndirdikten sonra gözlemleriniz nedir? İşlem hızı, rutin gündelik iş hızı, oyun performansı görüşlerinizi almak isterim.

Pek bir değişiklik yok. Benim performansımı arttırdığı söylenemez. İşlem hızı ve iş hızında da bir değişiklik yok bende.

Ben yaptım. Mikrofonumda sıkıntılar çıktı. Yapmanızı tavsiye etmem. Şu an düzeldi ama internetten biraz araştırma yaptım. Sıkıntılı olduğu söyleniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı