Çözüldü Windows 10 kendi kendine Bluetooth sürücüsünü sildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bahadır.

Megapat
Daha fazla  
Meslek
-_-
Normalde bilgisayarım Bluetooth destekliyor, hatta daha önce bağlayabildiğim Bluetooth cihazların ekran görüntüsünü de ayrıca attım. Ama bilgisayarı son kez kapatıp açtığımdan bu yana Windows kendi kendine Bluetooth sürücüsünü silmiş. Aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor. Sorunu gider bölümüne bastığımda da bilgisayarınız Bluetooth'u desteklemiyor diye uyarı verdi. Sorunu ne gerçekten anlamış değilim. Yardımınızı bekliyorum.

Laptopun Markası/Modeli: Acer Aspire A315-53G-578Q

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-11-08 232527.png
    36,9 KB · Görüntüleme: 96
  • Ekran görüntüsü 2021-11-08 232501.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 115
Acer Driver sitesine giderek laptop altindaki seri nosunu girerek işletim sisteminize uyumlu doğru sürücüsünü indirerek tekrar kurulum yapabilirsiniz.
Not: Seri no olarak aratın çünkü 53G birkaç serisi var. Seri no doğru sürücü sayfasına yönlendirecektir.

Buradan driver'ı indirdim ama yine işe yaramadı.

Son çare olarak bunu deneyeceğim. Ama kayıt noktası almadım, herhangi bir sıkıntı olur mu?
Bluetooth cihaz sürücüsünün kaybolduğu zamandan önceki bir tarihte geri yükleme noktası olduğu sürece sıkıntı olmaz. Sen geri yükleme noktası oluşturmasan bile sistem bazı windows güncellemelerinde ya da zamandan dolayı otomatik olarak geri yükleme noktası oluşturuyor.

Peki son geri yükleme noktasından bu yana bilgisayara eklediğim verilerim silinir mi? Silinirse nasıl yedeklemeliyim?

Bu arada 21H0-H1 güncellemelerini almama rağmen geri yükleme noktası oluşturmamış Windows.

Son düzenleme:
Peki son geri yükleme noktasından bu yana bilgisayara eklediğim verilerim silinir mi? Silinirse nasıl yedeklemeliyim?

Bu arada 21H0-H1 güncellemelerini almama rağmen geri yükleme noktası oluşturmamış Windows.
Sonradan eklediğin dosyaların varsa ne olur ne olmaz diye bir flash belleğe ya da google drive ya da onedrive gibi bulut depolama servislerindeki ücretsiz depolama alanına dosyalarını geçici olarak yedekleyebilirsin. Geçenlerde ben de yaşadığım bir sorundan ötürü geri yükleme yaptım fakat dosyalarım etkilenmemişti ama işi güvenceye almakta fayda var. İstediğin geri yükleme noktasına tıklayıp ekranda sağ altta yer alan etkilenen programları tara tuşuna tıklayıp etkilenecek olan programları da tarattırabilirsin. Sistem geri yüklemeden sonra açılmayan uygulama olacak olursa da denetim masasından kaldırıp tekrardan kurma işlemini uygulayarak çözüme kavuşturabilirsin.

Bluetooth sürücüsünün kaybolmasından önceki bir tarihe ait hiç geri yükleme noktası yok mu?

Hiç yok maalesef. Bu nedenle ne yapsam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…