Çözüldü Windows 10 kendi kendine Chrome açıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmetacar68

Centipat
Dostlar, bir yıl önce bilgisayar aldım en başlarda normaldi fakat artık bilgisayar açıldığında Chrome da açılıyor. Görev yöneticisinde başlangıç kısmında devre dışı. Bunun çözümü nedir?

Çözüm
1- Eğer Chrome açılınca reklam ile karşılaşıyorsan reklam virüsü olabilir. Malwarebytes indirip tarat.
2- Chrome' un ayarlarından başlangıçta çalıştır açıksa kapat.
Dostlar, bir yıl önce bilgisayar aldım en başlarda normaldi fakat artık bilgisayar açıldığında Chrome da açılıyor. Görev yöneticisinde başlangıç kısmında devre dışı. Bunun çözümü nedir?
Chrome'un kendi ayarlarında başlangıçta çalıştır diye bir ayar varsa onu kapatın.

Chrome sekmesi +18 içerikli veya reklam olarak mı çıkıyor? Eğer öyle ise sistemde zararlı vardır. Kaspersky indirip tam tarama yapın.

Bu sorun 2 sebepten olabilir.
1.si bilgisayarına reklam virüsü bulaşmıştır.
Çözüm: Güvendiğin bir antivirüs programı yükleyip, taratma yapabilirsin.
2.si bilgisayarın açıldığında şu adımları yap; görev yöneticisi > başlangıç > Google Chrome Bur'dan Google Chrome'yi devre dışı duruma getir. Sorun çözülecektir.

1- Eğer Chrome açılınca reklam ile karşılaşıyorsan reklam virüsü olabilir. Malwarebytes indirip tarat.
2- Chrome' un ayarlarından başlangıçta çalıştır açıksa kapat.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı