Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #1 Dosya indiriliyor ama ne indirilenlerde gözüküyor ne de virüs taramada. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2022
Arthur_Morgan0 Decapat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #2 Bende de Windows 10 var arkadaşlarımda falanda var kendi kendine dosya indirmez senin PC'ye yüksek ihtimalle virüs bulaşmış bence farklı bir antivürs programı indir ve şu anki kullandığın antivirüs programı nedir?
Bende de Windows 10 var arkadaşlarımda falanda var kendi kendine dosya indirmez senin PC'ye yüksek ihtimalle virüs bulaşmış bence farklı bir antivürs programı indir ve şu anki kullandığın antivirüs programı nedir?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.615 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 15 Nisan 2022 #3 Daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Görev yöneticisinde ağ kullanan uygulamaları gösterin büyük ihtimalle güncelleme yapıyordur.
Daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Görev yöneticisinde ağ kullanan uygulamaları gösterin büyük ihtimalle güncelleme yapıyordur.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #4 Kusura bakmayın cezalıydım şimdi hemen atıyorum.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.615 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 16 Nisan 2022 #5 Kaspersky indirip bir virüs taraması yaptırabilir misiniz? Ya da güncelleme sayfasını kontrol edin güncellemeleri durdurun sorun var mı kontrol edin.
Kaspersky indirip bir virüs taraması yaptırabilir misiniz? Ya da güncelleme sayfasını kontrol edin güncellemeleri durdurun sorun var mı kontrol edin.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #6 Hocam böyle dosyalar indiriyor ama indirilenlerde yok.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.615 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 21 Nisan 2022 #7 Gizli simgeleri görüntüleyin belki vardır orada ya da diğer diskleri kontrol edin gizli simgeler açık orada var mdıır?
Gizli simgeleri görüntüleyin belki vardır orada ya da diğer diskleri kontrol edin gizli simgeler açık orada var mdıır?
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #8 Pixel_less dedi: Gizli simgeleri görüntüleyin belki vardır orada ya da diğer diskleri kontrol edin gizli simgeler açık orada var mdıır? Genişletmek için tıkla... Hocam yine yok nedir bu?
Pixel_less dedi: Gizli simgeleri görüntüleyin belki vardır orada ya da diğer diskleri kontrol edin gizli simgeler açık orada var mdıır? Genişletmek için tıkla... Hocam yine yok nedir bu?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.615 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 22 Nisan 2022 #9 Bohohohyoott dedi: Hocam yine yok nedir bu? Genişletmek için tıkla... Hocam Virüs olabilir bir ara benim başıma gelmişti ama şans eseri buluştum.
Bohohohyoott dedi: Hocam yine yok nedir bu? Genişletmek için tıkla... Hocam Virüs olabilir bir ara benim başıma gelmişti ama şans eseri buluştum.