A adil sönmez Hectopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #11 Recep Baltaş dedi: Laptopun marka ve modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. En son bir güncelleştirme geldi ve bilgisayar aniden kapanıyor, açılması uzun sürüyor. Asus X550JX. daha önce böyle bir sorun yoktu. Yradımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2016
Recep Baltaş dedi: Laptopun marka ve modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. En son bir güncelleştirme geldi ve bilgisayar aniden kapanıyor, açılması uzun sürüyor. Asus X550JX. daha önce böyle bir sorun yoktu. Yradımcı olabilirseniz sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Ağustos 2016 #12 Sürüm 1607 kullandığınızdan emin olun. Yüklü değilse buradan güncelleyin: https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history
Sürüm 1607 kullandığınızdan emin olun. Yüklü değilse buradan güncelleyin: https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history
B Burak Özcan Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #13 Recep Baltaş dedi: Oyunda mı kapanıyor yoksa masaüstündeyken de kapanıyor mu? Son güncelleştirmeyi yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bende oyuna girince kapanıyor abi yeni dizdim pcyi yardımcı olabilirmisin
Recep Baltaş dedi: Oyunda mı kapanıyor yoksa masaüstündeyken de kapanıyor mu? Son güncelleştirmeyi yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bende oyuna girince kapanıyor abi yeni dizdim pcyi yardımcı olabilirmisin
Ö Ömercannn Hectopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #14 Burak Özcan dedi: Bende oyuna girince kapanıyor abi yeni dizdim pcyi yardımcı olabilirmisin Genişletmek için tıkla... Soruna Cevap Vermek İçin Üyelik Açtım İşletim Sistemin Win 10 ise: Disk Bölünmüş İse Her İkisine Bölünmediyse Tekine Şu işlemi yap; Mesela C'yi ele alalım. Yerel disk C'ye sağ tık özellikler. Disk alanından kazanmak için bu sürücüyü sıkıştırın ve altındakinin tikini kaldır sorun çözülecektir. Win 8'de iken böyle Bir sorunum yoktu 10 a geçince oluştu sorunu. Böyle Çözdüm Denendi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017
Burak Özcan dedi: Bende oyuna girince kapanıyor abi yeni dizdim pcyi yardımcı olabilirmisin Genişletmek için tıkla... Soruna Cevap Vermek İçin Üyelik Açtım İşletim Sistemin Win 10 ise: Disk Bölünmüş İse Her İkisine Bölünmediyse Tekine Şu işlemi yap; Mesela C'yi ele alalım. Yerel disk C'ye sağ tık özellikler. Disk alanından kazanmak için bu sürücüyü sıkıştırın ve altındakinin tikini kaldır sorun çözülecektir. Win 8'de iken böyle Bir sorunum yoktu 10 a geçince oluştu sorunu. Böyle Çözdüm Denendi.