Merhabalar;
Bilgisayarda herhangi bir video kayıt uygulaması olmamasına rağmen oyun oynarken CTRL ve Shift tuşlarına bastığımda değişik sesler eşliğinde (kaydın başladığını belirtiyor sanırım) ekranın sol üst köşesinde yeşil rakamlar çıkıyor (SS mevcut) ve C diskimde kullanılan alan gittikçe artıyor. Fakat hangi klasöre kayıt yapıldığını tespit edemedim. Windows'un bu şekilde kayıt yapan bir aracı mı var acaba veya hangi uygulama bunu yapıyor olabilir? Bilgili birileri yardımcı olursa çok sevinirim zira kafayı yemek üzereyim oynadığım oyunlardan zevk alamıyorum o derece Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Galiba o sayılar fps değeriniz olabilir. Ama kullanılan alan ne onu bilemem. League of Legends ayarlarından önemli an kaydetme gibi bir ayar varsa kapatın ya da onun gibi bir şey oyunu oynamıyorum. Bakalım ne olacak?
Galiba o sayılar fps değeriniz olabilir. Ama kullanılan alan ne onu bilemem. League of Legends ayarlarından önemli an kaydetme gibi bir ayar varsa kapatın ya da onun gibi bir şey oyunu oynamıyorum. Bakalım ne olacak?
Cevabınız için teşekkürler fakat yazan değerler fps değeri değil, fpsle kıyasladığımda alakasız rakamlar çıkıyor. Maalesef sadece lol ile alakalı bir durum da değil oynadığım herhangi bir oyunda ctrl ve shift tuşlarına bastığımda değişik bir ses çıkıyor ve fotoğraftaki ibare gözüküyor.