Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 6 Mart 2022 #1 Temiz kurulum yaptım ama Windows ilk açılışta etkin çıktı.
epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 803 Çözümler 3 6 Mart 2022 #2 Öncesinde bir OEM key girmiş miydiniz?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #3 Daha önceden OEM ile etkinleştirdiysen. Öyle olmuş olabilir.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 Dextaron dedi: Temiz kurulum yaptım ama Windows ilk açılışta etkin çıktı. Genişletmek için tıkla... Önceki kurulumda nasıl etkinleştirdiniz?
Dextaron dedi: Temiz kurulum yaptım ama Windows ilk açılışta etkin çıktı. Genişletmek için tıkla... Önceki kurulumda nasıl etkinleştirdiniz?
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 6 Mart 2022 #5 epochN dedi: Öncesinde bir OEM key girmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır internetten baya oldu hatırlamıyorum lisans anahtarı bulup onu yazmıştım
epochN dedi: Öncesinde bir OEM key girmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır internetten baya oldu hatırlamıyorum lisans anahtarı bulup onu yazmıştım
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #6 Dextaron dedi: Hayır internetten bayağı oldu hatırlamıyorum lisans anahtarı bulup onu yazmıştım Genişletmek için tıkla... Temiz ISO olduğundan emin misiniz peki? Eğer sadece internetteki seri numarasını yazdıysanız bir süre sonra anahtar girin uyarısı çıkar.
Dextaron dedi: Hayır internetten bayağı oldu hatırlamıyorum lisans anahtarı bulup onu yazmıştım Genişletmek için tıkla... Temiz ISO olduğundan emin misiniz peki? Eğer sadece internetteki seri numarasını yazdıysanız bir süre sonra anahtar girin uyarısı çıkar.
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 6 Mart 2022 #7 Kleyn dedi: Önceki kurulumda nasıl etkinleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Modifiyeli sürümdü Windows sahibi etkinleştirmem için program koymuştu ondan etkinleştirmiştim ama şu an orijinal Windows. claudespeedtr dedi: Temiz ISO olduğundan emin misiniz peki? Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'den aldım ISO'yu makaleden.
Kleyn dedi: Önceki kurulumda nasıl etkinleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Modifiyeli sürümdü Windows sahibi etkinleştirmem için program koymuştu ondan etkinleştirmiştim ama şu an orijinal Windows. claudespeedtr dedi: Temiz ISO olduğundan emin misiniz peki? Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'den aldım ISO'yu makaleden.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.600 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #8 Lisans türü nedir peki?
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 6 Mart 2022 #9 Umut Nas dedi: Lisans türü nedir peki? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.600 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #10 Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir? KullandıÄınız Windows sürümünün lisansını ve özelliklerini nasıl öÄrenebileceÄinize bakıyoruz. Söz konusu Windows lisanları olduÄunda, yeni bir lisans www.technopat.net Dextaron dedi: Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla...
Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir? KullandıÄınız Windows sürümünün lisansını ve özelliklerini nasıl öÄrenebileceÄinize bakıyoruz. Söz konusu Windows lisanları olduÄunda, yeni bir lisans www.technopat.net Dextaron dedi: Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla...