Windows 10 "KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE" hatası

Mr.Forest

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i5-10400f
Ekran Kartı: Msi Geforce RTX3060 Ventus X3 12 Gb OC Anakart: Asus Prime H410M-A
Ram: 2x16 Hikvision Urien 32 Gb 3200 Mhz DDR4 CL16 Psu: Gametech Gtp-700 V2 700W 80+ Bronze Soğutucu: Snowman M200
Kasa: Gametech Fortes Mesh
SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 Gb
SSD: Western Digital Blue Sa510 1 Tb
Monitör: Samsung Odssey G3 165 Hz 1 Ms
Tv: Nordmende 42' Full HD LED Tv
RAM
16gb ddr4
Ekran kartı
rx570 oc
Anakart
asus h410m-a
İşlemci
i3-10100f
ASUS H410M-A anakart.
i3-10100F işlemci.
ASUS RX570 8 GB OC ekran kartı.
16 GB DDR4 RAM.
Geceleri bilgisayarda CS:GO oynarken birkaç seferdir "KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE" adı altında mavi ekran hatası alıyorum sfc/scannow komutunu kullandım ama bir sorun bulamadı. Windows'un kendi programı ile RAM hata taraması yaptım ama yine bir şey bulamadı. DMP dosyalarını paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları herkese açık yapın lütfen.

Ben uzun süredir aynı sorundan muzdaribim AMD ekran kartlarında FreeSync kapatınca sorunum çözüldü.

Yarın bir bakarım eğer açıksa kapatıp deneyeceğim. Bende sürekli hata vermiyor ama kimi zamanlar tam oyunun ortasındayken atıyor sonra da mevcut hatayı veriyor.

• Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapar mısınız?

Hocam üstteki dediklerinizi yaptım şu an Malwarebytes ile taratıyorum 1 saati geçti hala daha devam ediyor. Bittiği zaman sonuçları paylaşacağım.

Hocam 3.5 saattir tarama devam ediyor ama ilk başta bulduğu 9 dosya dışında 3 saattir hiçbir şey bulamadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-12 200808.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran görüntüsü 2023-07-12 200835.png
    29,8 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Hepsi bittikten sonra temizleyin dosyaları. Diğerlerini uyguladıysanız ve yeni bir mavi ekran alırsanız dosyaları paylaşın lütfen almazsanız almadım diye yazmayı unutmayın. Ayrıca driver pack vs gözüme çarptı. Otomatik driver yükleyici program mı kullandınız?

Bulmuş olduğu dosyaları sildim sonrasında 1 2 defa hızlı tarama yaptım ve başka dosya bulamadı. Evet abimden aldığım eski bir kameranın sürücüsünü bulamamıştım belki bulur diye otomatik yükleyici kurmak istemiştim kurulumuda uzun sürünce yüklemesini yarıda iptal edip silmiştim. Şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor eğer ileride tekrardan hata verirse dosyaları buradan paylaşırım.

Umarım sorun olmaz ama size önerim sıfırdan kurulum yapmanız zira o tür programların yanlış driver yüklemesi gayet olağan. Ayrıca sizde zararlı yazılım yüklemişsiniz zaten. Temiz kurulum en iyisi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…