Windows 10 Key aktivasyon süreci

Zaff

Hectopat
İyi günler arkadaşlar. İnternetten 10 20 liraya Windows 10 key alacağım, mail yoluyla geldiğini söylüyorlar. Satın alırken mail adresini nereye gireceğiz? İnternet alışverişlerinde cahilim, çok az alışveriş yapıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.

İyi günler arkadaşlar. İnternetten 10 20 liraya Windows 10 key alacağım, mail yoluyla geldiğini söylüyorlar. Satın alırken mail adresini nereye gireceğiz? İnternet alışverişlerinde cahilim, çok az alışveriş yapıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
Satın alacağın yer sana bu konuda yönlendirme yapıyordur. Atıyorum " Ödeme yaptıktan sonra şu maile şu bilgilerle mail atın" diye.

Alışveriş yaparken kullandığın sitede hesabının kayıtlı olan e-postasına gönderilir.

Bu siteden almasını önermem. Gittigidiyor üzerinden alabilir.

Neden önermiyorsunuz?

Oyun aldıktan sonra süreci anlatabilir misin? Bende böyle siteler atıyorum, güvenilir mi güvenilmez mi bilemedim. Genel olarak müşteriler memnun.

Gamesatıs forumda güvenilir olarak söylenmiş. Zaten çok uzun zamandır ayakta duran bir site. Ben Win10 Key'i Oyunfor'dan aldım ama bu sitede zaten güvenilir. İsterseniz güvenilir mi diye aratarak bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı