Emiroo Kilopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 418 2 Ekim 2018 #1 Windows 10 key alacağım. ePTTAVM'de 13 TL. Güvenli midir sizce? Link: ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Kartta bunu direk alırım başka bir güvenli key satan yer var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2018
Windows 10 key alacağım. ePTTAVM'de 13 TL. Güvenli midir sizce? Link: ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Kartta bunu direk alırım başka bir güvenli key satan yer var mı?
Vedo Megapat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 510 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Ekim 2018 #2 ATM - n11.com Bu satıcıdan 35 TL'ye hem Office hem de Windows 10 pro key aldım. İkisi de çalıştı, hatta 3 yıllık Avast Premier hediye ettiler. Birkaç ay sonra Office keyim çalışmadı, mail attım 2 gün sonra yeni key gönderdiler. Burayı önerebilirim.
ATM - n11.com Bu satıcıdan 35 TL'ye hem Office hem de Windows 10 pro key aldım. İkisi de çalıştı, hatta 3 yıllık Avast Premier hediye ettiler. Birkaç ay sonra Office keyim çalışmadı, mail attım 2 gün sonra yeni key gönderdiler. Burayı önerebilirim.