6-7 ay kadar önce internet üzerinden Windows 10 dijital lisans almıştım. Lisans türüne baktığımda MAK lisans olarak gözükmekte.
Şimdi elimde kullanabileceğim 1 tane OEM lisans bulunmakta ve bunu kendi kullandığım lisans ile değiştirmek istiyorum fakat daha önceleri girmiş olduğum bu MAK lisans Microsoft hesabımla ilişkilendirildiği için yeni OEM lisansı girdiğimde bana herhangi bir sorun yaşatır mı?
Direkt kullanmış olduğum lisansın üzerine yeni OEM lisansını girsem herhangi bir problem olur mu?
Diyelim ki OEM key girdim kabul etti, sonrasında eski kullandığım MAK Key'e geçmek istedim, tekrar bu mümkün müdür?
Eskiye dönme sorunu bence microsoftun forumunda soru olarak belirt. Zaten yetkililer hızlı dönüş sağlıyor. Benim kanaatim şu dur ki sen zaten orjinal ürün almışsın ve üstüne orjinal bir ürün ile değiştirmek istiyorsun. Microsoft'un bunu yanlış bulacağını sanmıyorum.
Şimdi eski key microsoft hesabı ile eşleştirildiği için acaba sonra ki formatlarda bir sorun olur mu diye düşüyorum. Yoksa bu işlemi yapmadan önce acaba yeni bir microsoft hesabı açmam gerekiyor mu? Bir deneyip göreceğim artık bakalım.