Merhabalar bilgisayarımda Windows 10 Home deneme sürümü yüklü. İnternetten Windows 10 Pro OEM Key'i aldım fakat Home sürümünü Pro'ya yükseltmez yazıyor. Benim bu kodu kullanmak için ne yapmam gerekiyor, etkinleştirme bölümünde hata kodu var.
Merhabalar bilgisayarımda Windows 10 Home deneme sürümü yüklü. İnternetten Windows 10 Pro OEM Key'i aldım fakat Home sürümünü Pro'ya yükseltmez yazıyor. Benim bu kodu kullanmak için ne yapmam gerekiyor, etkinleştirme bölümünde hata kodu var.
Merhaba Windows 10 Pro Key'i aldıysanız Pro'da kallanabilirsiniz. Bilgisayarınıza Pro yükseltmesi yapabilirsiniz. Microsoft Store üzerinden bunu yapmanız mümkün detaylar bu attığım linkte anlatılıyor. İyi forumlar .
Windows 10 Home > Pro yükseltmesi yapmak için ayrı bir serial key girmen lazım. Bu işlemi yaparken internet bağlantının kesik olmalı. Ondan sonra pro lisans keyini girip kullanabilirsin.
İlk önce Home sürümünü Pro'ya yükseltmen lazım onun için farklı bir lisans var.
YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7
Bu lisansı girip yükseltme işlemini yaptıktan sonra elinizdeki Pro lisansını girip kullanabilirsiniz.
İlk önce Home sürümünü Pro'ya yükseltmen lazım onun için farklı bir lisans var.
YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7
Bu lisansı girip yükseltme işlemini yaptıktan sonra elinizdeki Pro lisansını girip kullanabilirsiniz.