Windows 10 Key için satıcı önerisi

MrWasil

Hectopat
Yer
Polonya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER
Ryzen5 7500F
Corsair 32 Gb Ram
Meslek
Bilişim
Windows 10 Key satın almak istiyorum. Bir faydası olur mu? Bir de en ucuz nereden alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bana mail adresini ver ben sana beleş bir tane mak Key vereyim. Satıcının birinden Retail diye aldım mak çıktı. Kendim başka bir Retail Key kullanıyorum. Patlayana kadar kullan. (Forum kurallarını çiğnemiş oluyorsam lütfen uyarın.)

Kardeş bana mail adresini ver ben sana beleş bir tane mak Key vereyim. Satıcının birinden Retail diye aldım mak çıktı. Kendim başka bir Retail Key kullanıyorum. Patlayana kadar kullan. (Forum kurallarını çiğnemiş oluyorsam lütfen uyarın.)

Mak ne oluyor hocam? Kendim de alacağım 2-3 gün içerisinde o yüzden. Aslında diğer kavramları da bilmiyorum OEM veya Retail.

Mak ne oluyor hocam? Kendim de alacağım 2-3 gün içerisinde o yüzden. Aslında diğer kavramları da bilmiyorum OEM veya Retail.

Mak Key: Bir lisansı birden fazla bilgisayarda kullanabilirsin. Patlama olasılığı yüksek bence.
OEM Key: Tek kullanımlıktır. Etkinleştirdiğiniz anda başka bilgisayarda kullanılamaz. Anakart değişmediğiniz sürece sizindir. Format attıktan sonra tekrardan girmeniz gerekmez internete bağlandığı anda etkinleşir.
Retail Key: Bir kere etkinleştirdiğinizde başka bilgisayar kullanamaz. Format sonrası yine internete bağlandığı anda etkinleşir OEM gibi. Tek farkı Retail Key'i bilgisayarınızdan kaldırdığınızda başka bilgisayara kullanabilirsiniz. Yani Retail Key'i başka bilgisayara taşıma şansınız var. Bulabiliyorsanız Retail alın. OEM'de olabilir. Anakart değişmediği sürece sizin olur. Mak olanı almayın. Patlama olasılığı çok yüksek.
Yazılımbudur ve lisansbudur ikisi aynı site galiba geçen mail attım. Retail Key lazım dedim. 120 liralık olan lisans Retail dedi. Diğerleri mak sanırım. Alırken OEM mi Retail mi mak mı olduğunu sorunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı