T TufanTsubasa Decapat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 136 14 Aralık 2020 #1 Selam, 1 sene önce internetten Windows 10 Key almıştım bu gün format attım temiz bir Windows kurdum çevrimdışı girdim ama ürün etkin görünüyor, neden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2020
Selam, 1 sene önce internetten Windows 10 Key almıştım bu gün format attım temiz bir Windows kurdum çevrimdışı girdim ama ürün etkin görünüyor, neden acaba?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.119 Makaleler 26 Çözümler 520 14 Aralık 2020 #2 Key, anakarta gömülüyor. Her format atışınızda otomatik etkinleştirme yapar.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Aralık 2020 #3 Key anakarta gömülüyor. Bu yüzden otomatik eşleşir.
Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 14 Aralık 2020 #4 PuMaT dedi: Key anakarta gömülüyor. Bu yüzden otomatik eşleşir. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarcı orijinal Windows diye korsan indirip etkinleştirirse yine otomatik eşleşir mi?
PuMaT dedi: Key anakarta gömülüyor. Bu yüzden otomatik eşleşir. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarcı orijinal Windows diye korsan indirip etkinleştirirse yine otomatik eşleşir mi?
Vefik Sami Megapat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #5 Uncl3Drew dedi: Peki bilgisayarcı orijinal Windows diye korsan indirip etkinleştirirse yine otomatik eşleşir mi? Genişletmek için tıkla... Dijital lisans ile etkinleştirme yapan programlar var. Bunlardan birisi kullanıldıysa PC internete bağlandığında etkinleşir.
Uncl3Drew dedi: Peki bilgisayarcı orijinal Windows diye korsan indirip etkinleştirirse yine otomatik eşleşir mi? Genişletmek için tıkla... Dijital lisans ile etkinleştirme yapan programlar var. Bunlardan birisi kullanıldıysa PC internete bağlandığında etkinleşir.