Windows 10 key almıştım 2 yıl oluyor. Windows 11'de kullanıyordum hep sorunsuzca ama, yeni SSD almıştım format attım 24H2 sürümünü yükledim key olmuyor. Sorun nedir? Ne yapmam lazım?
Evet yüksek ihtimalle problem bu. Home lisansı ile Pro, Pro lisansı ile de Home sürüm etkinleştirilemiyor diye hatırlıyorum ben de.Örnek vereyim; Windows 10 Home key ile Windows 11 Pro etkinleştiremezsin.
Zaten Windows 10 Pro ile Windows 11 Pro yapıyordum hep oluyordu.Örnek vereyim; Windows 10 Home key ile Windows 11 Pro etkinleştiremezsin.
Toplu lisans satan sitelerin key'lerinde bazen böyle problemler olabiliyor. Bu tarz bir yerden mi almıştınız lisansı?Zaten Windows 10 Pro ile Windows 11 Pro yapıyordum hep oluyordu.
Lisans sitesinden OEM key almıştım hesaba kaydetmeden 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum zaten ve kaydetmedim Microsoft hesabına.Toplu lisans satan sitelerin key'lerinde bazen böyle problemler olabiliyor. Bu tarz bir yerden mi almıştınız lisansı?
Key'i Microsoft hesabınıza kaydetmiş miydiniz? Kaydettiyseniz PC'deki yerel hesabı Microsoft hesabına çevirip lisansın tekrar aktifleşip aktifleşmediğine bakabilirsiniz.
Yeni bir key alarak sorunu çözdüm oldu.24H2 kaynaklı bende de etkinleştirme yapmıyor Windows 10 keyini bunun için ilk önce Windows 10 kur etkinlestir ardından Windows 11 indir yükselt.
Windows 10 key almıştım 2 yıl oluyor. Windows 11'de kullanıyordum hep sorunsuzca ama, yeni SSD almıştım format attım 24H2 sürümünü yükledim key olmuyor. Sorun nedir? Ne yapmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.