Oxytcn Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 Merhabalar. Bu Keyi satın almayı düşünüyorum. Bunu alıp direkt Windows 11'de etkinleştirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2022
Merhabalar. Bu Keyi satın almayı düşünüyorum. Bunu alıp direkt Windows 11'de etkinleştirebilir miyim?
Çözüm Rosalind 15 Mart 2022 Kullanabilirsin. Yükseltme şart değil. Windows 11 sürümün, Home, Pro gibi, Windows 10 sürümü ile aynı olmalı.
Kullanabilirsin. Yükseltme şart değil. Windows 11 sürümün, Home, Pro gibi, Windows 10 sürümü ile aynı olmalı.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #2 Kullanabilirsin. Yükseltme şart değil. Windows 11 sürümün, Home, Pro gibi, Windows 10 sürümü ile aynı olmalı. Artı 2 Eksi Çözüm
Kullanabilirsin. Yükseltme şart değil. Windows 11 sürümün, Home, Pro gibi, Windows 10 sürümü ile aynı olmalı.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 15 Mart 2022 #3 Oxytcn dedi: Merhabalar. Bu Keyi satın almayı düşünüyorum. Bunu alıp direkt Windows 11'de etkinleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükseltme yaparsan etkinleşir. İleride tam format ile o keyi girip etkinleştirirsin. Önce yülseltme yapmalısın. Artı -1 Eksi
Oxytcn dedi: Merhabalar. Bu Keyi satın almayı düşünüyorum. Bunu alıp direkt Windows 11'de etkinleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükseltme yaparsan etkinleşir. İleride tam format ile o keyi girip etkinleştirirsin. Önce yülseltme yapmalısın.