Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 21 Ağustos 2020 #1 Merhabalar. Laptopa format atacağım. Format sonrası aynı Windows ürün anahtarını aynı bilgisayarda birden fazla kez kullanabilir miyim? Not: Windows laptopta kurulu halde gelmedi, sonradan kuruldu.
Merhabalar. Laptopa format atacağım. Format sonrası aynı Windows ürün anahtarını aynı bilgisayarda birden fazla kez kullanabilir miyim? Not: Windows laptopta kurulu halde gelmedi, sonradan kuruldu.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 21 Ağustos 2020 #3 teşekkürler
Mountain Lion Megapat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Demokratik Kongo Cumhuriyeti 21 Ağustos 2020 #4 Silinen üye dedi: Merhabalar. Laptopa format atacağım. Format sonrası aynı Windows ürün anahtarını aynı bilgisayarda birden fazla kez kullanabilir miyim? Not: Windows laptopta kurulu halde gelmedi, sonradan kuruldu. Genişletmek için tıkla... 2 gün arka arkaya format attım ve 2 defa kullandım bir sorun çıkmadı.
Silinen üye dedi: Merhabalar. Laptopa format atacağım. Format sonrası aynı Windows ürün anahtarını aynı bilgisayarda birden fazla kez kullanabilir miyim? Not: Windows laptopta kurulu halde gelmedi, sonradan kuruldu. Genişletmek için tıkla... 2 gün arka arkaya format attım ve 2 defa kullandım bir sorun çıkmadı.
Mistofaşo lancer evo Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 595 Makaleler 3 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2020 #5 Her 1 key'i AYNI anakarta sonsuz kez yazabilirsiniz.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 21 Ağustos 2020 #6 Silinen üye dedi: Windows laptopta kurulu halde gelmedi, sonradan kuruldu. Genişletmek için tıkla... Sonradan kurduğunuz Windows orjinal ise sıkıntı çıkmaz.
Silinen üye dedi: Windows laptopta kurulu halde gelmedi, sonradan kuruldu. Genişletmek için tıkla... Sonradan kurduğunuz Windows orjinal ise sıkıntı çıkmaz.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 21 Ağustos 2020 #7 Mountain Lion dedi: 2 Gün arka arkaya format attım ve 2 defa kullandım bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İyi de zaten o Key anakarta kaydediliyor yani formatla bir alakası yok.
Mountain Lion dedi: 2 Gün arka arkaya format attım ve 2 defa kullandım bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İyi de zaten o Key anakarta kaydediliyor yani formatla bir alakası yok.
Mountain Lion Megapat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Demokratik Kongo Cumhuriyeti 21 Ağustos 2020 #8 emree90 dedi: İyi de zaten o Key anakarta kaydediliyor yani formatla bir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Ben konuyu açan arkadaşın sorusuna edindiğim tecrübe doğrultusunda böyle bir cevap verdim. (Format sonrası aynı Windows ürün anahtarını aynı bilgisayarda) Gerisini bilmiyorum.
emree90 dedi: İyi de zaten o Key anakarta kaydediliyor yani formatla bir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Ben konuyu açan arkadaşın sorusuna edindiğim tecrübe doğrultusunda böyle bir cevap verdim. (Format sonrası aynı Windows ürün anahtarını aynı bilgisayarda) Gerisini bilmiyorum.