Windows 10 Keyi ile Windows 7 Kurulur Mu?

Haemus

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim Windows 8.1 Keyim var laptop'u ilk aldığımda windows 8 olarak gelmişti. Hiç Windows 7 kurmadım şimdi Windows 10 Kurulu (orjinal) ben windows 7 kursam internetten şuan ki key' imi yazsam kabul eder mi veya internetten indirdiğimiz zaman bize verilen keyi kullansam orjinal olarak geçer mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
W10'un tasarımı bana hiç güzel gelmedi, belki arkadaş bu yüzden böyle bir konu açmıştır.
Tasarım modifiye edilebilir. Örneğin Start10 ile başlat menüsünü geri getirebilirsiniz. Biraz araştırırsanız Windows 7 icon paketleri var Windows 10 da kullanılmak üzere hazırlanan. Bence tema o kadar da kötü değil.

Benim geçme düşüncem biraz da sizin cevaplarınıza bağlı. Serial key kullanılabiliyorsa geçebilirim (belki) olmadı tekrar W8.1'e geçebilirim. Geçme sebebim ise şu oyunlarda FPS drop oluyor ve bazı sıkıntılar var o konumun linki ise: GT 610M laptop FPS düşme sorunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ya da 8.1 lisansınızı 7'de kullanamazsınız. Onun yerine temiz Windows 10 kurulumu yapın.
Teşekkür ederim sağolun. Ama bu ara maalesef fps drop aldı başını gidiyor delircem yakında bu sebebten win7 ye geçme hayali suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…