woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 3 Ekim 2021 #1 Kısayol tuşlarını değiştirmenin yolu var mı acaba? Alt+Tab hoş durmuyor. Windows+Tab daha hoş ama elim gitmiyor oraya alışık değilim.
Kısayol tuşlarını değiştirmenin yolu var mı acaba? Alt+Tab hoş durmuyor. Windows+Tab daha hoş ama elim gitmiyor oraya alışık değilim.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #2 woitx dedi: Kısayol tuşlarını değiştirmenin yolu var mı acaba? Alt+Tab hoş durmuyor. Windows+Tab daha hoş ama elim gitmiyor oraya alışık değilim. Genişletmek için tıkla... Windows + Tab yaptığınızda zaten Alt Tab'ın bir benzeri görevini görüyor sadece mouse ile seçiyorsunuz. Bunu kullanmak istemezseniz orasını bilemem
woitx dedi: Kısayol tuşlarını değiştirmenin yolu var mı acaba? Alt+Tab hoş durmuyor. Windows+Tab daha hoş ama elim gitmiyor oraya alışık değilim. Genişletmek için tıkla... Windows + Tab yaptığınızda zaten Alt Tab'ın bir benzeri görevini görüyor sadece mouse ile seçiyorsunuz. Bunu kullanmak istemezseniz orasını bilemem
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 3 Ekim 2021 #3 Gumli05 dedi: Windows + Tab yaptığınızda zaten Alt Tab'ın bir benzeri görevini görüyor sadece mouse ile seçiyorsunuz. Bunu kullanmak istemezseniz orasını bilemem Genişletmek için tıkla... Kullanmak istiyorum. Daha hoş görünüyor. Sadece kısayollar değiştiriliyor mu onu sordum.
Gumli05 dedi: Windows + Tab yaptığınızda zaten Alt Tab'ın bir benzeri görevini görüyor sadece mouse ile seçiyorsunuz. Bunu kullanmak istemezseniz orasını bilemem Genişletmek için tıkla... Kullanmak istiyorum. Daha hoş görünüyor. Sadece kısayollar değiştiriliyor mu onu sordum.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #4 woitx dedi: Kullanmak istiyorum. Daha hoş görünüyor. Sadece kısayollar değiştiriliyor mu onu sordum. Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum hocam.
woitx dedi: Kullanmak istiyorum. Daha hoş görünüyor. Sadece kısayollar değiştiriliyor mu onu sordum. Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum hocam.