Kısayol ikonundan rahatsız olup Kayıt Defteri'nden değerini değiştirerek yok ettim. Kısayol ikonu yok oldu fakat yerine siyah bir kare geldi.
Önce:
Sonra:
Bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. ↬Yaptıklarım:
-Bilgisayarın kendi disk temizleme uygulaması ile önbellekteki simgeleri temizlemek.
-''Kullanıcı/AppData/Local/'' konumundaki önbellek dosyasını temizlemek.
-Bilgisayarı yeniden başlatmak.
-"Re Icon Cache'' isimli yazılım ile önbelleği temizlemek.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. ↬Yaptıklarım:
-Bilgisayarın kendi disk temizleme uygulaması ile önbellekteki simgeleri temizlemek.
-''Kullanıcı/AppData/Local/'' konumundaki önbellek dosyasını temizlemek.
-Bilgisayarı yeniden başlatmak.
-"Re Icon Cache'' isimli yazılım ile önbelleği temizlemek.
Bunun çözümüyle alakalı araştırma yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Birkaç ay çalışıyor sonra hiç çalışmıyor. Hiç stabil değil. Yine de bir çözüm veya bir fikir bulursam tekrar yardımcı olmaya çalışırım.
Bunun çözümüyle alakalı araştırma yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Birkaç ay çalışıyor sonra hiç çalışmıyor. Hiç stabil değil. Yine de bir çözüm veya bir fikir bulursam tekrar yardımcı olmaya çalışırım.