Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 28 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar Windows 10'da BIOS'a girdim ve bir şey ellemeden çıktım. Fakat BIOS'dan çıktığım anda "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı." hatası almaya başladım. Hiçbir şekilde bu hatayı geçemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020
Arkadaşlar Windows 10'da BIOS'a girdim ve bir şey ellemeden çıktım. Fakat BIOS'dan çıktığım anda "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı." hatası almaya başladım. Hiçbir şekilde bu hatayı geçemiyorum.
korelicocux Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 104 28 Mayıs 2020 #2 Gelişmiş seçenekler Windows 10'a devam et
Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 29 Mayıs 2020 #3 korelicocux dedi: Gelişmiş seçenekler Windows 10'a devam et Genişletmek için tıkla... Öyle de olmuyor, hata veriyor sürekli. 1. Hata: Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı. 2. Hata: Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı
korelicocux dedi: Gelişmiş seçenekler Windows 10'a devam et Genişletmek için tıkla... Öyle de olmuyor, hata veriyor sürekli. 1. Hata: Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı. 2. Hata: Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı