Windows 10 Kişisel bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu

Metinxxx

Hectopat
Daha fazla  
Selamün Aleyküm arkadaşlar, resimde gözüktüğü gibi bu sorun ile karşılaşıyorum, internette çeşitli çözümleri denedim fakat bir değişiklik olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Lyj5Mo.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash bellekten temiz kurulum yapmanızı öneririm eğer Windows'a virüs bulaşmış ise yaptırtmıyor olabilir. Ayrıca profil fotoğrafınıza baktım biraz yaşınız küçük görünüyor eğer bir kaç rehber izlerseniz yapacağınıza inanıyorum . Her şeyin bir başlangıcı var ve emin olun eğer başarırsanız sizde mutlu olacaksınız .

Eğer yapamam diyor iseniz bir Technopat Sosyal'de güvenlik bölümünde önerilen antivirüsü indirip bir bilgisayarınızı taratmanızı tavsiye ederim.

Flash bellekten temiz kurulum yapmanızı öneririm eğer Windows'a virüs bulaşmış ise yaptırtmıyor olabilir. Ayrıca profil fotoğrafınıza baktım biraz yaşınız küçük görünüyor eğer bir kaç rehber izlerseniz yapacağınıza inanıyorum . Her şeyin bir başlangıcı var ve emin olun eğer başarırsanız sizde mutlu olacaksınız .

Eğer yapamam diyor iseniz bir Technopat Sosyal'de güvenlik bölümünde önerilen antivirüsü indirip bir bilgisayarınızı taratmanızı tavsiye ederim.
Çok yanlış düşünmüşsün, yaşla alakası yok 12 yaşımda iken kendi başıma format atmayı öğrendim.

Ayrıca arkadaşa katılıyorum bir virüs varsa yapmanızı engelliyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı