Windows 10 kitlenme sorunu

Burakrals

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhabalar direkt konuya gireceğim ama önce buna benzer bir sorunum oldu 1 yıl önce belki alakalıdır şu anki sorunum 2. paragrafta başlamakta bilgisayar modelim Monster Abra A5 v12.1 ekran kartım 1050 4 GB.

Daha önce de buna benzer bir sorun almıştım 1 yıl önce bana servis mail üzerinden GeForce Experience eski bir sürümünü attılar kur dediler birkaç ay güncelleme dediler yaptım 1 yıl kadar getirdi beni 3-4 ay sonra güncelledim baktım sorun yok devam ettim takii düne kadar.

Dün CS:GO maçında bilgisayar kitlendi rekabetçi maçı olduğu için mavi ekranı bekleyemezdim direkt rest attım ama ban yemekten kurtulamadım 1 hafta ban yedim. Basit eğlence ve ölüm maçında zaman geçirirken bilgisayar 2. veya 3. maçda gene dondu dedim zaten daha ban da yemem bekledim bakalım mavi ekran da ne hatası var ona göre çözüm araştıracağım 3-4 dk mavi ekran gelmedi tüm tuşlara basıyorum tepkide yok yine rest attım aradan 4-5 saat sonra 1.paragraftaki çözüm yolunu uygulamaya çalıştım ama 1 yıl önceki sürümü değil daha yeni ama şu anki güncel sürümden eski bir sürüm kurdum güncel sürüm (versiyon: 445.75 - WHQL mart 23, 2020 ) sildim yüklediğim sürüm (versiyon: 442.19 - WHQL şubat 03, 2020) tekrar oyunlarda vakit geçirirken yine bilgisayar kitlendi 5-6 dakika bekledim yine mavi ekran hatası vermiyor o yüzden minidump dosyası da oluşmuyor mecbur rest attım. Şimdi kasım ayındaki bir sürümü kuracağım belki çözüm olur, peki neden ekran kartından bu kadar şüpheliyim bilgisayarın sol yukarı kısmında bir fan çıkışı burada işlemci ve fanı mevcut bir de sağ tarafında bir çıkış var orada da ekran kartı ve fanı mevcut fakat o taraftaki fan duruyor bir zaman sonra, işlemci fanı çalışmaya devam ediyor fanlar otomatik duruma göre çalışıyor bende o yüzden ekran kartı ile alakalı bir sorun vardır diye ilk durumdaki problemden şüpheliyim.

Sürücülerimin hepsi güncel, Windows Update'deki güncellemeleri de kontrol ettim.

Screenshot_2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı