F fankitonki Megapat Katılım 24 Ocak 2017 Mesajlar 493 Çözümler 1 15 Aralık 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni klasör dosyasının boyutu 6,53GB olarak gösteriyor. Ama içindeki tek bir klasörün boyutu bile 8.80 GB. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2018
Merhaba arkadaşlar. Yeni klasör dosyasının boyutu 6,53GB olarak gösteriyor. Ama içindeki tek bir klasörün boyutu bile 8.80 GB. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 15 Aralık 2018 #2 Bir süre pencere açık kalınca klasörün boyutu değişmiyor mu? Böyle bir sorunu ilk kez gördüm.
F fankitonki Megapat Katılım 24 Ocak 2017 Mesajlar 493 Çözümler 1 15 Aralık 2018 #3 Wheeler Man dedi: Bir süre pencere açık kalınca klasörün boyutu değişmiyor mu? Böyle bir sorunu ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı klasörü kopyalarken boyut farklı gösteriyor. Onun haricinde farklı bir hard diskte ve bilgisayarda denedim. Sonuç aynı.
Wheeler Man dedi: Bir süre pencere açık kalınca klasörün boyutu değişmiyor mu? Böyle bir sorunu ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı klasörü kopyalarken boyut farklı gösteriyor. Onun haricinde farklı bir hard diskte ve bilgisayarda denedim. Sonuç aynı.