AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 31 Ocak 2022 #1 RAM Samsung 8x2gb 3200mhz SOODIM Ram SSD veya HDD modeli Samsung 980 Pro Ekran kartı Rtx 3060 Anakart Laptop anakartı (T7 v25.1) İşlemci i7-11800H Hocalarım selamlar; Benim için gerçekten önemli olan bir klasörü kilitlemem ya da bir yolla gizlemem lazım masaüstünden. Ancak illaki 3.parti uygulama kullanmak zorunda mıyız bunu danışmak istedim. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
Hocalarım selamlar; Benim için gerçekten önemli olan bir klasörü kilitlemem ya da bir yolla gizlemem lazım masaüstünden. Ancak illaki 3.parti uygulama kullanmak zorunda mıyız bunu danışmak istedim. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 31 Ocak 2022 #2 Bilidiğim kadarıyla klasör kilitleme diye bir özellik bulunmuyor.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #3 Kilitlemek derken neyden bahsediyorsunuz hocam şifre koymak mı?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 31 Ocak 2022 #4 Özellikler gelişmişe gelip yapabilirsiniz bende acık değil nedense.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 31 Ocak 2022 #5 Lodex dedi: Kilitlemek derken neden bahsediyorsunuz hocam şifre koymak mı? Genişletmek için tıkla... Evet girerken şifre talep edilmesi. Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1290592 Özellikler gelişmişe gelip yapabilirsiniz bende acık değil nedense. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım ama çalışmadı. Muhtemelen farklı bir şeye yarıyor.
Lodex dedi: Kilitlemek derken neden bahsediyorsunuz hocam şifre koymak mı? Genişletmek için tıkla... Evet girerken şifre talep edilmesi. Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1290592 Özellikler gelişmişe gelip yapabilirsiniz bende acık değil nedense. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım ama çalışmadı. Muhtemelen farklı bir şeye yarıyor.
BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 31 Ocak 2022 #6 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1290592 Özellikler gelişmişe gelip yapabilirsiniz bende acık değil nedense. Genişletmek için tıkla... Bunu bende denedim fakat klasöre girerken şifre talep etmiyor
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1290592 Özellikler gelişmişe gelip yapabilirsiniz bende acık değil nedense. Genişletmek için tıkla... Bunu bende denedim fakat klasöre girerken şifre talep etmiyor
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #7 AriceN dedi: Evet girerken şifre talep edilmesi. Genişletmek için tıkla... Winrar ile şifre koyabiliyorsun.
AriceN dedi: Evet girerken şifre talep edilmesi. Genişletmek için tıkla... Winrar ile şifre koyabiliyorsun.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 31 Ocak 2022 #8 Lodex dedi: WinRAR ile şifre koyabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... İçinde sadece fotoğraflar var WinRAR ile ziplersem fotoğrafların ön izlemesi olmaz diye biliyorum.
Lodex dedi: WinRAR ile şifre koyabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... İçinde sadece fotoğraflar var WinRAR ile ziplersem fotoğrafların ön izlemesi olmaz diye biliyorum.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 31 Ocak 2022 #9 AriceN dedi: İçinde sadece fotoğraflar var WinRAR ile ziplersem fotoğrafların ön izlemesi olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... attığım mesaja baktınız mı?
AriceN dedi: İçinde sadece fotoğraflar var WinRAR ile ziplersem fotoğrafların ön izlemesi olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... attığım mesaja baktınız mı?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #10 AriceN dedi: Evet girerken şifre talep edilmesi. Onu yaptım ama çalışmadı. Muhtemelen farklı bir şeye yarıyor. Genişletmek için tıkla... Bitlocker ile kriptolayabilirsiniz.
AriceN dedi: Evet girerken şifre talep edilmesi. Onu yaptım ama çalışmadı. Muhtemelen farklı bir şeye yarıyor. Genişletmek için tıkla... Bitlocker ile kriptolayabilirsiniz.