Experience Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #11 Anladım ama ben windows 10 yaptıktan sonra hiç bir driver yüklemeden bu sorunla karşılaştım bu arada formatı da. Ayarlar - güncelleştirme güvenlik - kurtarma - bu bilgisayarı sıfırla Buradan attım yani şuan Windows 7`ye geri dönemem. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2015
Anladım ama ben windows 10 yaptıktan sonra hiç bir driver yüklemeden bu sorunla karşılaştım bu arada formatı da. Ayarlar - güncelleştirme güvenlik - kurtarma - bu bilgisayarı sıfırla Buradan attım yani şuan Windows 7`ye geri dönemem.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ağustos 2015 #12 Kuralları oku ve ceza bittiğinde TeamViewer ID şifre paylaş. Bir de sorunu güzelce anlat. Başlıkta klavye sorunu var diyorsun ama içerikte başka sorunlar var gibi.....
Kuralları oku ve ceza bittiğinde TeamViewer ID şifre paylaş. Bir de sorunu güzelce anlat. Başlıkta klavye sorunu var diyorsun ama içerikte başka sorunlar var gibi.....
G Gökhun Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #13 Klavye sorunu bende de var. Tuşlar saçma sapan çalışıyor. 2 saniye arayla basıyor. Win7'de böyle bir sorun yoktu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2015
Klavye sorunu bende de var. Tuşlar saçma sapan çalışıyor. 2 saniye arayla basıyor. Win7'de böyle bir sorun yoktu.